Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Högkvalitativ, sladdlös dammsugare med inbyggda tillbehör

Philips SpeedPro Max FC6823/01

  Art.nr: 1005334
 • 25,2 V Li-ion-batteri
 • Upp till 65 min batteritid
 • 84 dB max ljudnivå
 • Smarta inbyggda tillbehör
 • Högt luftflöde: 1000 liter luft per minut

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips SpeedPro Max FC6823/01 är en kvalitativ handdammsugare som låter dig städa sladdlöst i upp till 65 min. Du får bland annat ta del av ett  patenterat munstycke som är designat så att det suger upp damm från alla sidor. Detta tillsammans med en kraftfull motor med högt luftflöde på mer än 1000 liter luft per minut, ger dig en dammsugare/handdammsugare som kommer göra städningen snabb och effektiv. 

360° dammupptagning

SpeedPro Max patenterade munstycke är designat så att det suger upp damm från alla sidor, inte bara underifrån som de flesta vanliga dammsugarna gör. Det gör att SpeedPro Max fångar upp smuts och damm mer effektivt i 360° runt hela munstycket. Och som ovannämnt så har dammsugaren ett luftflöde på mer än 1 000 liter luft per minut. Det är det kraftfulla luftflödet som möjliggör munstyckets unika 360°-sugeffekt.

PowerCyklone 8

PowerCyclone 8 är en teknik som separerar damm och luft omedelbart vid insuget, vilket gör att dammet samlas upp lättare. 

PowerCyclone 8 är Philips bästa teknik för påslösa dammsugare. Tekniken finns nu äntligen även i denna handhållna dammsugare.

2-i-1 lösning

SpeedPro Max har även en praktisk 2-i-1 funktion med två integrerade tillbehör som gör dammsugaren mer flexibel och användbar. Ta loss handenheten på dammsugaren så får du en praktisk liten handdammsugare - perfekt för bilen eller smulor i soffan. Sätt fast den motordrivna Turbo-borsten med ett klick och borsta bort djurhår från möblerna. Och med det integrerade borsttillbehöret kommer du lättare åt i skrymslen eller under hyllor.

Städa sladdlöst i upp till 65 min

Dammsugarens litiumjonbatterier på 25,2 V gör att SpeedPro Max kan städa sladdöst i upp till 65 minuter innan du behöver ladda igen.

Det är enkelt att förvara SpeedPro Max med det medföljande väggfästet. För att ladda kopplar du bara på den smarta magnetiska laddaren. Full laddning får du på 5 timmar.

Digital display & LED-lampor

En smart digital display visar hastighet och batteriförbrukning, och meddelar när det är dags att rengöra filtret. Dammsugaren har dessutom utrustats med LED-lampor, vilket gör att damm, ludd, hår och smulor blir lätta att upptäcka och ta bort.

Filtreringssystem i tre steg

Trestegsfiltreringen i SpeedPro Max fångar upp till 99% av fint damm, andra partiklar och allergener.

Filtreringen säkerställer att endast ren luft skickas in i motorn igen vilket minskar motståndet och möjliggör det höga luftflödet.

Titta även på

(0 st)
 • 25,2 V Li-ion-batteri
 • Upp till 70 min batteritid
 • 84 dB max ljudnivå

5 990:-

Titta även på

(0 st)
 • 25,2 V Li-ion-batteri
 • Upp till 70 min batteritid
 • 84 dB max ljudnivå

5 990:-

1005334 Philips Philips SpeedPro Max FC6823/01 FC6823/01 Philips SpeedPro Max FC6823/01 är en kvalitativ handdammsugare som låter dig städa sladdlöst i upp till 65 min. Du får bland annat ta del av ett  patenterat munstycke som är designat så att det suger upp damm från alla sidor. Detta tillsammans med en kraftfull motor med högt luftflöde på mer än 1000 liter luft per minut, ger dig en dammsugare/handdammsugare som kommer göra städningen snabb och effektiv.  360° dammupptagning SpeedPro Max patenterade munstycke är designat så att det suger upp damm från alla sidor, inte bara underifrån som de flesta vanliga dammsugarna gör. Det gör att SpeedPro Max fångar upp smuts och damm mer effektivt i 360° runt hela munstycket. Och som ovannämnt så har dammsugaren ett luftflöde på mer än 1 000 liter luft per minut. Det är det kraftfulla luftflödet som möjliggör munstyckets unika 360°-sugeffekt. PowerCyklone 8 PowerCyclone 8 är en teknik som separerar damm och luft omedelbart vid insuget, vilket gör att dammet samlas upp lättare. PowerCyclone 8 är Philips bästa teknik för påslösa dammsugare. Tekniken finns nu äntligen även i denna handhållna dammsugare. 2-i-1 lösning SpeedPro Max har även en praktisk 2-i-1 funktion med två integrerade tillbehör som gör dammsugaren mer flexibel och användbar. Ta loss handenheten på dammsugaren så får du en praktisk liten handdammsugare - perfekt för bilen eller smulor i soffan. Sätt fast den motordrivna Turbo-borsten med ett klick och borsta bort djurhår från möblerna. Och med det integrerade borsttillbehöret kommer du lättare åt i skrymslen eller under hyllor. Städa sladdlöst i upp till 65 min Dammsugarens litiumjonbatterier på 25,2 V gör att SpeedPro Max kan städa sladdöst i upp till 65 minuter innan du behöver ladda igen. Det är enkelt att förvara SpeedPro Max med det medföljande väggfästet. För att ladda kopplar du bara på den smarta magnetiska laddaren. Full laddning får du på 5 timmar. Digital display & LED-lampor En smart digital display visar hastighet och batteriförbrukning, och meddelar när det är dags att rengöra filtret. Dammsugaren har dessutom utrustats med LED-lampor, vilket gör att damm, ludd, hår och smulor blir lätta att upptäcka och ta bort. Filtreringssystem i tre steg Trestegsfiltreringen i SpeedPro Max fångar upp till 99% av fint damm, andra partiklar och allergener.Filtreringen säkerställer att endast ren luft skickas in i motorn igen vilket minskar motståndet och möjliggör det höga luftflödet. Handdammsugare 4,6 46 3990 SEK 3990 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Handdammsugare