Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Kraftfull handdammsugare med innovativa funktioner

Samsung Jet 75 Multi

  Art.nr: 1017673
  • 200W sugkraft med Jet Cyclone
  • Fem lagers filtrationssystem
  • Upp till 60 min batteritid
  • Tvättbar dammbehållare
  • Lättviktsdesign

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Samsung Jet 75 Multi är en kraftfull handdammsugare fylld med innovativa lösningar. Extrem sugförmåga och upp till en timmes batteritid. Läcker lågviktsdesign gör Jet 75 enkel och smidig att använda, få full kontroll över dammsugaren genom den digitala displayen. 

hk_en-feature-effortless-cleaning-275429144

Lättviktsdesign

Få full kontroll över städningen med Jet 75 Multi. Den handhållna dammsugarkroppen väger endast 1066g, vilket gör städningen roligare och ger mindre belastning på din handled. Den slimmade designen gör att den smälter in i ditt hem när den inte används. 

hk_en-feature-check-with-a-glance-275429121

Digital Display

Den Digitala Displayen ger dig full överblick över dammsugarens alla funktioner så som batteristatus och borsttyp. Om det skulle bli en blockering i dammsugare visas även detta på displayen. Tack vare displayen kan du se till att din dammsugare alltid fungerar optimalt.

hk_en-feature---275429138

Tvättbar dammbehållare

Med en dammbehållare på hela 0,8L så behöver du sällan tömma din dammsugare. När det ändå är dags för rengöring så görs detta med en enkel knapptryckning. Behållaren samt multi-cyclone systemet är tvättbara vilket gör att du kan hålla din dammsugare hygienisk och fräsch längre.  

hk_en-feature-flexible-charger-275429099

Flexibel laddning

Förvara och ladda din dammsugare mer flexibelt med 2-in-1 laddningsstationen, vilken kan justeras så den passar i alla hem. Om du har begränsat med utrymme så kan laddningsstationen enkelt monteras på väggen. Den kan också användas som ensamstående laddare, plocka loss batterier från dammsugaren och ladda det vart som helst.

1017673 1017673 Samsung Samsung Jet 75 Multi VS20T7534T5/EE Samsung Jet 75 Multi är en kraftfull handdammsugare fylld med innovativa lösningar. Extrem sugförmåga och upp till en timmes batteritid. Läcker lågviktsdesign gör Jet 75 enkel och smidig att använda, få full kontroll över dammsugaren genom den digitala displayen.  LättviktsdesignFå full kontroll över städningen med Jet 75 Multi. Den handhållna dammsugarkroppen väger endast 1066g, vilket gör städningen roligare och ger mindre belastning på din handled. Den slimmade designen gör att den smälter in i ditt hem när den inte används.  Digital DisplayDen Digitala Displayen ger dig full överblick över dammsugarens alla funktioner så som batteristatus och borsttyp. Om det skulle bli en blockering i dammsugare visas även detta på displayen. Tack vare displayen kan du se till att din dammsugare alltid fungerar optimalt. Tvättbar dammbehållareMed en dammbehållare på hela 0,8L så behöver du sällan tömma din dammsugare. När det ändå är dags för rengöring så görs detta med en enkel knapptryckning. Behållaren samt multi-cyclone systemet är tvättbara vilket gör att du kan hålla din dammsugare hygienisk och fräsch längre.   Flexibel laddningFörvara och ladda din dammsugare mer flexibelt med 2-in-1 laddningsstationen, vilken kan justeras så den passar i alla hem. Om du har begränsat med utrymme så kan laddningsstationen enkelt monteras på väggen. Den kan också användas som ensamstående laddare, plocka loss batterier från dammsugaren och ladda det vart som helst. Handdammsugare 4990 SEK 4990 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Handdammsugare