Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Xiaomi Dreame V10 - handdammsugare av hög kvalitet

Xiaomi Dreame V10

  Art.nr: 1012119
 • 25,2V Li-ion-batteri
 • Upp till 60 min batteritid
 • 76 dB max ljudnivå
 • Endast 1,5 kg
 • 22000 Pa sugkraft

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xiaomi Dreame V10 gör städningen lekande lätt - i dubbel bemärkelse. Denna sladdlösa skaftdammsugare har en riktigt låg vikt på endast 1,5 kg som gör det lätt och bekvämt att ta sig runt hemmet, och dammsugarens mångsidiga egenskaper och funktioner gör städningen enkel och effektiv. Städa enkelt upp allt från småsmulor under köksbordet och dammet ovanför bokhyllan till gruset i bilen tack vare flera smarta tillbehör och du får både rent hus och ren bil.

Ultraportabel dammsugare med låg vikt

Gör städningen lite roligare och framförallt lättare med Dreame V10. Ingen sladd som begränsar dig och ingen tung och klumpig enhet att släpa omkring på. Dreame V10 väger endast 1,5 inklusive golvmunstycket och har ett uppladdningsbart batteri som gör att du kan röra dig fritt och städa i hela hemmet eller i bilen utan någon sladd som trasslar eller stoppar dig. 

Du kan städa i cirka 60 minuter i lägsta effekt utan att behöva ladda dammsugaren. Gott om tid att städa undan smulorna under köksbordet, runt soffbordet och gruset i hallen med andra ord. I maximalt turboläge har du cirka 8 minuters batteritid.

Munstycket är smart utformat med raka och snäva kanter som gör att du kommer närmare väggar och hörn och kan fånga upp de där retliga smulorna som lägger sig utmed lister och väggar.

Kraftfull motor och högeffektiv filtrering

Dreame V10 har en ny generations Cyclone borstlös DC-motor med 450 W effekt som effektivt samlar upp smulor och smuts från alla underlag. För extra envist smuts eller tuffare ytor finns turboläget som ökar effekten ytterligare. Den levererar en kraft på hela 100.000 varv per minut med 22000 Pa sugkapacitet.

Dreame V10 har en femstegs HEPA-filtrering som fångar upp 99,9 % damm och mikroskopiska partiklar ned till 0,3 mikron. Den förvarar dem tryggt i dammbehållaren utan att påverka prestandan.

Fem tillbehör medföljer

Dreame V10 är inte bara idealisk för hemmet utan är även perfekt för att städa bilen, husvagnen, husbilen och båten. Du har fem tillbehör att välja mellan.

 • En stor elektrisk rullborste för alla typer av underlag som effektivt fångar upp partiklar såsom damm, hår och annan smuts.
 • En elektrisk kvalsterborste idealisk för sängar som fångar upp kvalster och död hud.
 • Ett platt munstycke perfekt för möbler och säten.
 • Ett långsmalt munstycke perfekt för svåråtkomliga platser.
 • En böjbar borste för att få med damm på möbler och andra känsliga platser.
1012119 Xiaomi Xiaomi Dreame V10 VVN3 Xiaomi Dreame V10 gör städningen lekande lätt - i dubbel bemärkelse. Denna sladdlösa skaftdammsugare har en riktigt låg vikt på endast 1,5 kg som gör det lätt och bekvämt att ta sig runt hemmet, och dammsugarens mångsidiga egenskaper och funktioner gör städningen enkel och effektiv. Städa enkelt upp allt från småsmulor under köksbordet och dammet ovanför bokhyllan till gruset i bilen tack vare flera smarta tillbehör och du får både rent hus och ren bil. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Ultraportabel dammsugare med låg vikt Gör städningen lite roligare och framförallt lättare med Dreame V10. Ingen sladd som begränsar dig och ingen tung och klumpig enhet att släpa omkring på. Dreame V10 väger endast 1,5 inklusive golvmunstycket och har ett uppladdningsbart batteri som gör att du kan röra dig fritt och städa i hela hemmet eller i bilen utan någon sladd som trasslar eller stoppar dig.  Du kan städa i cirka 60 minuter i lägsta effekt utan att behöva ladda dammsugaren. Gott om tid att städa undan smulorna under köksbordet, runt soffbordet och gruset i hallen med andra ord. I maximalt turboläge har du cirka 8 minuters batteritid. Munstycket är smart utformat med raka och snäva kanter som gör att du kommer närmare väggar och hörn och kan fånga upp de där retliga smulorna som lägger sig utmed lister och väggar. Kraftfull motor och högeffektiv filtrering Dreame V10 har en ny generations Cyclone borstlös DC-motor med 450 W effekt som effektivt samlar upp smulor och smuts från alla underlag. För extra envist smuts eller tuffare ytor finns turboläget som ökar effekten ytterligare. Den levererar en kraft på hela 100.000 varv per minut med 22000 Pa sugkapacitet. Dreame V10 har en femstegs HEPA-filtrering som fångar upp 99,9 % damm och mikroskopiska partiklar ned till 0,3 mikron. Den förvarar dem tryggt i dammbehållaren utan att påverka prestandan. Fem tillbehör medföljer Dreame V10 är inte bara idealisk för hemmet utan är även perfekt för att städa bilen, husvagnen, husbilen och båten. Du har fem tillbehör att välja mellan. En stor elektrisk rullborste för alla typer av underlag som effektivt fångar upp partiklar såsom damm, hår och annan smuts.En elektrisk kvalsterborste idealisk för sängar som fångar upp kvalster och död hud.Ett platt munstycke perfekt för möbler och säten.Ett långsmalt munstycke perfekt för svåråtkomliga platser.En böjbar borste för att få med damm på möbler och andra känsliga platser. Handdammsugare 4,3 9 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Handdammsugare