Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Handdammsugare med hög sugkraft och praktiskt tillbehörspaket

Xiaomi Dreame V11

  Art.nr: 1014157
  • Upp till 90 min batteritid
  • Utmärkt sugkraft
  • Högpresterande motor
  • Praktiska tillbehör och tvättbara filter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xiaomi Dreame V11 är en kraftfull handdammsugare utvecklar för att göra städningen enkel. Du får utmärkt prestanda i både batteritid och upptagningsförmåga, men även flertalet varierande och praktiska tillbehör för städning av hela hemmet.

Xiaomi Dreame V11

Kraftfull motor och tyst drift

Med den kraftfulla och pålitliga Dreame SPACE 4.0-motorn uppnår den ett högsta varvtal på hela 125,000RPM. Detta medför en återkommande imponerande upptagningsförmåga när du dammsuger i hemmet med det mätbara värdena på 150 AW och 22kPa.

Din nya handdammsugare har även noggrant genomarbetats för att hålla nere ljudnivån när du städar. I sju olika steg samarbetar olika delar för att du skall kunna använda dammsugaren med en behaglig ljudnivå.

Xiaomi Dreame V11

Utmärkt batteritid

Den sammanlagda batteritiden på upp till 90 minuter gör att du kan ge dig på stora som små städsituationer utan att oroa dig för om bateritiden kommer räcka till. Handdammsugaren uppnår sin fulla kapacitet på bara 4 timmars laddning för att återigen vara reda för nästa tillfälle.

Lätt att använda och tvättbara delar

Framställd med en vikt på 1,6 kg blir dammsugningen inte påfrestande. Du navigerar enkelt fram med en del av vikten vilande på golvet och svänger enkelt runt hörn och eventuella hinder. 

Olika filter i dammsugaren är specifikt designade för att kunna tvättas vid behov mellan användningarna för bästa tänkbara effekt. Detsamma gäller borstrullarna så de håller sig återanvändbara en längre tid.

Inga fler dammsugarpåsar

Njut av bekvämligheten att slippa dammsugarpåsar som både kostar pengar och med tiden drar ner dammsugarens prestanda. Xiaomi Dreame V11  har en dammbehållare på 0,5 liter som samlar upp smutsen, är enkel att tömma och håller prestandan på topp.

Städa mer än golv med smarta tillbehör

Multifuktionell tack vare dess varierande tillbehör städra du mer än bara golven i huset. Du ger dig enkelt på exempelvis lister, soffan och vem vill inte kunna njuta av trådlös frihet även i när det är dags att städa bilen.

Xiaomi Dreame V11 Smarta tillbehör
1014157 1014157 Xiaomi Xiaomi Dreame V11 VVN6 Xiaomi Dreame V11 är en kraftfull handdammsugare utvecklar för att göra städningen enkel. Du får utmärkt prestanda i både batteritid och upptagningsförmåga, men även flertalet varierande och praktiska tillbehör för städning av hela hemmet. Kraftfull motor och tyst driftMed den kraftfulla och pålitliga Dreame SPACE 4.0-motorn uppnår den ett högsta varvtal på hela 125,000RPM. Detta medför en återkommande imponerande upptagningsförmåga när du dammsuger i hemmet med det mätbara värdena på 150 AW och 22kPa.Din nya handdammsugare har även noggrant genomarbetats för att hålla nere ljudnivån när du städar. I sju olika steg samarbetar olika delar för att du skall kunna använda dammsugaren med en behaglig ljudnivå. Utmärkt batteritid Den sammanlagda batteritiden på upp till 90 minuter gör att du kan ge dig på stora som små städsituationer utan att oroa dig för om bateritiden kommer räcka till. Handdammsugaren uppnår sin fulla kapacitet på bara 4 timmars laddning för att återigen vara reda för nästa tillfälle. Lätt att använda och tvättbara delar Framställd med en vikt på 1,6 kg blir dammsugningen inte påfrestande. Du navigerar enkelt fram med en del av vikten vilande på golvet och svänger enkelt runt hörn och eventuella hinder.  Olika filter i dammsugaren är specifikt designade för att kunna tvättas vid behov mellan användningarna för bästa tänkbara effekt. Detsamma gäller borstrullarna så de håller sig återanvändbara en längre tid. Inga fler dammsugarpåsar Njut av bekvämligheten att slippa dammsugarpåsar som både kostar pengar och med tiden drar ner dammsugarens prestanda. Xiaomi Dreame V11  har en dammbehållare på 0,5 liter som samlar upp smutsen, är enkel att tömma och håller prestandan på topp. Städa mer än golv med smarta tillbehör Multifuktionell tack vare dess varierande tillbehör städra du mer än bara golven i huset. Du ger dig enkelt på exempelvis lister, soffan och vem vill inte kunna njuta av trådlös frihet även i när det är dags att städa bilen. Handdammsugare 2990 SEK 2990 NewCondition PreOrder
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Handdammsugare