Allergivänlig och effektiv dammsugare

Philips FC9331/09

  Art.nr: 1005337
 • Effekt: 650 W
 • Allergivänlig
 • 9 m arbetsradie
 • TriActive & PowerCyclone 5-teknik
 • Perfekt för hårda golv

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips FC9331/09 ger ett grundligt städresultat, både på hårda golv som på mattor. Med PowerCyclone 5-teknologi får du en hög sugeffekt och med det unika TriActive-munstycket som är konstruerat för bästa möjliga dammborttagning får du en utmärkt prestanda för att hålla rent i hemmet.

TriActive-munstycke

Med TriActive-munstycket får du 3 rengöringsfunktioner på en gång:

 • Den öppnar försiktigt trådar i mattor med sin särskilt utformade sula, så att du kan rengöra på djupet.
 • Den suger upp stora partiklar tack vare den större öppningen framtill
 • Den kommer åt damm och smuts vid möbler och väggar tack vare luftkanalerna på vänster och höger sida

PowerCyclone 5-teknik

Exklusiv PowerCyclone 5-teknik leder snabbt in luften i den cykloniska kammaren för att separera bort dammet. Den kraftfulla virveln maximerar luftflöde och prestanda för ett enastående städresultat.

Allergivänligt filter

Philips filtersystem för ren luft fångar upp 99,9 % av allt fint damm inklusive pollen, hår från husdjur och dammkvalster. För allergiker och andra som kräver en högre hygiennivå.

Enkelt att tömma innehållet

Tack vare sig unika design tas dammbehållaren av med en hand och håller styr på dammet när den töms tack vare ett lock som stänger inne dammet i behållaren. 

ActiveLock-koppling

Philips FC9331/09 har ActiveLock-kopplingar vilket innebär att munstycken och tillbehör kan enkelt knäppas fast på teleskopröret i samband med rengöring. Med ett inbyggt dammborst-tillbehör i handtaget är FC9331/09 alltid redo att göra rent möbler, platta ytor och stoppning.

1005337 Philips Philips FC9331/09 FC9331/09 Philips FC9331/09 ger ett grundligt städresultat, både på hårda golv som på mattor. Med PowerCyclone 5-teknologi får du en hög sugeffekt och med det unika TriActive-munstycket som är konstruerat för bästa möjliga dammborttagning får du en utmärkt prestanda för att hålla rent i hemmet. TriActive-munstycke Med TriActive-munstycket får du 3 rengöringsfunktioner på en gång:Den öppnar försiktigt trådar i mattor med sin särskilt utformade sula, så att du kan rengöra på djupet.Den suger upp stora partiklar tack vare den större öppningen framtillDen kommer åt damm och smuts vid möbler och väggar tack vare luftkanalerna på vänster och höger sida PowerCyclone 5-teknik Exklusiv PowerCyclone 5-teknik leder snabbt in luften i den cykloniska kammaren för att separera bort dammet. Den kraftfulla virveln maximerar luftflöde och prestanda för ett enastående städresultat. Allergivänligt filter Philips filtersystem för ren luft fångar upp 99,9 % av allt fint damm inklusive pollen, hår från husdjur och dammkvalster. För allergiker och andra som kräver en högre hygiennivå. Enkelt att tömma innehållet Tack vare sig unika design tas dammbehållaren av med en hand och håller styr på dammet när den töms tack vare ett lock som stänger inne dammet i behållaren.  ActiveLock-koppling Philips FC9331/09 har ActiveLock-kopplingar vilket innebär att munstycken och tillbehör kan enkelt knäppas fast på teleskopröret i samband med rengöring. Med ett inbyggt dammborst-tillbehör i handtaget är FC9331/09 alltid redo att göra rent möbler, platta ytor och stoppning. Påslösa dammsugare 4,2 41 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Påslösa dammsugare