Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Robtdammsugare med moppfunktion och röststyrning

Dreame Robot vacuum cleaner D9

  Art.nr: 1016913
  • Upp till 2,5 h batteritid
  • Anpassar sig efter underlaget
  • Effektiv kartläggning med laser
  • Våttorkningsfunktion
  • 14 sensorer för optimerad städning
3 290:-

Delbetala från 313:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Robotdammsugaren Dreame D9 jobbar på medan du kan göra annat. Den dammsuger med intelligent mattidentifiering och kan våttorka golvet på samma sätt som du skulle ha gjort det! Dreame D9 tar sig utan problem över 20 mm höga hinder, och är försedd med 14 olika sensorer som jobbar tillsammans för att göra städningen så optimal som möjligt. 

Kartläggning med hjälp av laser

Dreame D9 läser av ditt hem med hjälp av laser. På så sätt skaffar sig robotdammsugaren snabbt och effektivt en uppfattning av hur ditt hem ser ut, och anpassar städningen därefter. Dammsugaren lägger planlösningen på minnet och känner igen sig när den kommer in i dina olika rum. Genom att ta del av kartan D9 har ritat upp kan du enkelt be den städa på ett specifikt ställe. Du kan också sätta upp virtuella väggar, om det finns något område roboten inte ska dammsuga på. 

Känner av underlaget

Dammsugaren har fyra olika suglägen, med ett maximalt sugläge på 3000 Pa. Vilken kraft den arbetar med beror på underlaget; Dreame D9 känner av vad för slags underlag den kör på och anpassar sugkraften därefter. Dammbehållaren har en väl tilltagen kapacitet på 570 ml. 

Dreame D9 kör över från ett trägolv till ett stengolv.

Avtagbar borste 

Att behöva pilla med hår som trasslat in sig i dammsugarborsten är ingen höjdare, så Dreame har gjort det enkelt för dig. Genom att plocka bort borsten kan du smidigt plocka bort hår eller snören som kommit i dess väg. 

Låt roboten våttorka golvet

Dreame D9 är försedd med vattentank och moppfunktion, och kan därför ge dig en komplett städning. Dammsugaren simulerar manuell moppning för bästa möjliga resultat. Vattentanken rymmer 270 ml vatten och kan användas i tre olika lägen: High, Medium eller Low. High används på väldigt smutsiga golv, Medium för daglig städning och Low för lättare moppning med ett snabbtorkande resultat. 

Smarta materialval ger en lägre ljudnivå

Tack vare smarta materialval och en optimerad struktur kan Dreame D9 hålla en lägre ljudnivå än många andra robotdammsugare. Ljudet hålls nere av bland annat mjuka delar som vibrerar mindre än dess hårda motsvarigheter, helt utan påverkan på sugkapaciteten. 

Styr dammsugaren direkt i mobilen

Städa när och hur du vill med den tillhörande appen. Tala om för Dreame D9 var den ska städa, planera hur den ska köra och håll koll på batteritiden. Du kan också sätta upp ett städschema, så sköter roboten städningen helt på egen hand. När du är hemma kan du istället använda rösten för att starta dammsugaren: tack vare den smidiga röststyrningsfunktionen är dammsugningen bara ett kommando bort!

Lång batteritid 

Det kraftfulla batteriet på 5200 mAh håller igång roboten i upp till 2,5 timmar. På den tiden kan roboten städa en yta på ungefär 250 kvm.