Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Robotdammsugare med intelligent kartläggning

Dreame Robot vacuum cleaner F9

  Art.nr: 1016912
  • Optical Vision Navigation
  • Upp till 2,5 h batteritid
  • Våttorkningsfunktion
  • Anpassar sig efter underlaget
  • Tar sig över 20 mm höga hinder utan problem
2 990:-

Delbetala från 288:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Förenkla städningen med Dreame F9. Med en robotdammsugare i hemmet får du gott om tid över till annat. Med hjälp av intelligent kartläggning planerar den sin städning på ett effektivt sätt, och med den inbyggda vattentanken kan den ta hand om våttorkningen medan den ändå håller på! Städningen blir inte effektivare än såhär. 

Kartlägging med Optical Vision Navigation

Dreame F9 använder sig av det avancerade Optical Vision Navigation-systemet för att kartlägga ditt hem. Med hjälp av en vidvinkelkamera läser robotdammsugaren av din planlösning och räknar ut hur den på bästa sätt ska städa. När en kartläggning är gjord kommer dammsugaren ihåg den och utgår ifrån minnet av ditt hem när den påbörjar nästa städning. Genom att ta del av kartan F 9 har ritat upp kan du enkelt be den städa på ett specifikt ställe. Du kan också sätta upp virtuella väggar, om det finns något område roboten inte ska dammsuga på.

Dreame F9 dammsuger ett trägolv.

Känner av underlaget

Dammsugaren har fyra olika suglägen, med ett maximalt sugläge på 2500 Pa. Vilken kraft den arbetar med beror på underlaget; Dreame F9 känner av vad för slags underlag den kör på och anpassar sugkraften därefter. Dammbehållaren har en väl tilltagen kapacitet på 600 ml. 

Dammsugning och våttorkning i ett

Dreame F9 är försedd med vattentank och moppfunktion, och kan därför ge dig en komplett städning. Dammsugaren simulerar manuell moppning för bästa möjliga resultat. Vattentanken rymmer 200 ml vatten och kan användas i tre olika lägen: High, Medium eller Low. High används på väldigt smutsiga golv, Medium för daglig städning och Low för lättare moppning med ett snabbtorkande resultat. 

Lång batteritid

Det kraftfulla batteriet på 5200 mAh håller igång roboten i upp till 2,5 timmar. På den tiden kan roboten städa en yta på ungefär 250 kvm.

Styr dammsugaren direkt i mobilen

Städa när och hur du vill med den tillhörande appen. Tala om för Dreame F9 var den ska städa, planera hur den ska köra och håll koll på batteritiden. Du kan också sätta upp ett städschema, så sköter roboten städningen helt på egen hand. När du är hemma kan du istället använda rösten för att starta dammsugaren: tack vare den smidiga röststyrningsfunktionen är dammsugningen bara ett kommando bort!