Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Robotdammsugare som både moppar och dammsuger golv

iRobot Roomba 1138 Combo

  Art.nr: 1016921
  • Kombinerad golvmopp och dammsugare
  • Appstyrd
  • Kraftfull dammsugning
  • Tre rengöringslägen
  • Målinriktad navigering
2 790:-

Delbetala från 272:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

iRobot Roomba 1138 Combo är den kombinerade roboten för både dammsugning och moppning av golvet. Den har effektivt hand om de båda delarna på samma gång och lämnar golvet rent, fräscht och nystädat varje dag. Med iRobot HOME-appen kan du även enkelt via din smartphone styra när, var och hur din robotdammsugare ska utföra sitt uppdrag. Nu är det enklare än någonsin att komma hem till ett renare hem, utan att behöva lyfta ett finger.

Kraftfull dammsugning

Roomba Combo dammsuger upp damm, smuts och skräp från hårda golv och mattor med hjälp av den v-formade borsten och den kraftfulla sugkraften. Tack vare kantsopningsborstarna fångas även skräp upp längs vägglister och i hörn. Du kan enkelt justera städkraften efter behov med två praktiska dammsugarlägen.

Roomba Combo rör sig över golvet

Kombinerad golvmopp

Med sitt moppningssystem och vattentank på 300ml kombinerar du enkelt din dammsugning och Roomba Combo moppar även dina golv för ett perfekt resultat! Roomba Combo har en räfflad mikrofiberduk och du kan anpassa städningen med tre olika moppningslägen.

Roomba combo moppar golvet

Målinriktad navigering och schemalagd städning

Med golvspårningssensorer och en intelligent navigering i raka linjer rör sig roboten på ett målinriktat och logiskt sätt och städar golven i prydliga linjer. 

Den drivs av iRobot Genius och lär sig därför dina städvanor och föreslår scheman som passar dina behov. Roomba Combo kan även rekommendera sådant du själv kanske inte har i tankarna, som att städa oftare under pollensäsong och ger dig praktiska förslag som passar dig. 

Roomba Combo rör sig över golvet i raka linjer

Praktisk app

iRobot Home-appen är en praktisk app där du enkelt kan starta din Roomba-dammsugare när du vill och var du än är. Städning är något personligt, vilket appen tar hänsyn till och anpassar sig efter. Appen ger anpassade schemaläggningsförslag som baseras på dina vanor och preferenser, så att du smidigt kan sköta städningen på ett sätt som passar dig.