Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart robotdammsugare med dubbla borstar

iRobot Roomba 976

  Art.nr: 1016922
  • Appstyrd
  • Driftstid: 75 minuter
  • Effektiv mot djurhår
  • Schemalägg din städning genom appen
3 490:-

Delbetala från 330:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Roomba 976 är en effektic robotdammsugare som rör sig smidigt över hela våningen i ditt hem, håller koll på vart den har varit och vart den är påväg och laddar batteriet vid behov tills jobbet är färdigt. Roomba 976 har ett AeroForce städsystem som i tre steg ger upp till 5 gånger så stor sugkraft som sin föregångare. Med iRobot HOME-appen kan du även enkelt via din smartphone styra när, var och hur din robotdammsugare ska utföra sitt uppdrag. Nu är det enklare än någonsin att komma hem till ett renare hem, utan att behöva lyfta ett finger. 

Smart robotdammsugare

Roomba 976 har en iAdapt 2.0 navigering med visuell lokalisering som gör att roboten smidigt och effektivt kan navigera sig på hela vångingen för att veta vart den varit och vad den har kvar att göra. Den automatiska laddningen gör att du aldrig behöver tänka på att placera roboten på laddning utan den åker automatiskt tillbaka till laddstationen effter 75 minuter och fortsätter sedan sitt arbete. 

Praktisk app

Med iRobot HOME-appen kan du städa och ange ett städschema bekvämt – var och när som helst. Välj anpassade städinställningar och se status för städjobb. Clean Map™-rapporter visar var din robot har städat och ger detaljerad information om till exempel täckning och tidsåtgång för slutförda jobb. Du kan också få push-meddelanden när din robot har slutfört ett städjobb – allt på din smartphone.

Bättre städprestanda

Roomba 976 har en revolutionerande städteknik med dubbla motroterande dammuppsamlare som med sina hållbara gummislitbanor fångar upp smuts från alla golvtyper samtidigt som de minskar hårtrasslet och borstens behov av underhåll. Den roterande sidoborsten hjälper till att sopa i hörn och väggkanter.