Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull robotdammsugare med dubbla borstar

iRobot Roomba E5152

  Art.nr: 1010076
  • Appstyrd
  • Kraftfull uppsugning
  • DiretDetect™-sensorer
  • Tvättbar dammbehållare
  • Effektiv mot djurhår
3 290:-

Delbetala från 313:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Roomba e-series ger dig en kraftfull, självladdande robotdammsugare. Roomba e5152 använder unika dubbla borstar, som på ett effektivt sätt plockar upp damm och skräp. Dammsugaren har en fem gånger så hög sugeffekt jämfört med sina föregångare, och det högeffektiva filtret fångar upp det som kommer i dess väg. Med hjälp av iRobot Home-appen behöver du inte ens vara hemma för att få städningen gjord, utan kan smidigt starta din robotdammsugare var du än är.

Hög prestanda och smarta funktioner

Den effektökande sugeffekten i kombination med dammsugarens unika borstar håller effektivt rent på alla hemmets ytor. Roboten styrs av intelligenta sensorer som smidigt navigerar den mellan möbler och förbi trappavsatser. Den smarta DirtDirect™-funktionen talar om för roboten om något område är extra smutsigt, och säkerställer på så vis att alla ytor blir lika välstädade.   

iRobot Roomba e-series e5152 städar

De olika borstarna

Roombas specialdesignade sidoborste sveper skickligt in skräp och damm under dammsugaren, där det sedan plockas och sugs upp av de unika Dual Multi-Surface-borstarna. Borstarna är tillverkade i gummi och tappar aldrig kontakten med golvet, oavsett underlag. De två borstarna har olika funktioner: den ena lossar skräp och smuts från ytan och den andra lyfter det så att det kan fångas upp av robotens sugfunktion. 

iRobot Roomba e5152, närbild på sidoborstens funktion.
iRobot Roomba e5152, närbild på Dual Multi-Surface-borstarna.
iRobot Roomba e-series, Home-appen, används utomhus.

Appen

Med iRobot Home-appen startar du enkelt din Roomba-dammsugare när du vill, var du än är. Städning är något personligt, vilket appen tar hänsyn till och anpassar sig efter. Appen ger anpassade schemaläggningsförslag som baseras på dina vanor och preferenser, så att du smidigt kan sköta städningen på ett sätt som passar dig.