Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull robotdammsugare med automatiskt tömning

iRobot Roomba i3554+

  Art.nr: 1016924
  • Clean Base - extern behållare
  • Effektiv för djurhår
  • Appstyrd
  • DirtDetect-sensor
  • Schemalägg din städning
7 990:-

Delbetala från 705:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Här har du roboten för dig som vill slippa tänka på dammsugning på flera månader! Tack vare sina anpassade städförslag, avancerade funktioner och självtömningen behöver du varken tänka på dammsugningen eller hantera smutsen! Roomba i3554+ använder unika gummiborstar, som på ett effektivt sätt plockar upp damm och skräp. Dammsugaren har upp till 10 gånger så hög sugeffekt jämfört med sina föregångare, och det högeffektiva filtret fångar upp det som kommer i dess väg.

Extern behållare

När iRobot Roomba i3554+ behållare är full återvänder den tillbaka till sin laddhållare och tömmer automatiskt det uppsamlade dammet. I laddhållaren finns en Clean Base som har plats för upp till 10 tömningar. 

Praktisk app

Med iRobot Home-appen startar du enkelt din Roomba-dammsugare när du vill, var du än är. Städning är något personligt, vilket appen tar hänsyn till och anpassar sig efter. Appen ger anpassade schemaläggningsförslag som baseras på dina vanor och preferenser, så att du smidigt kan sköta städningen på ett sätt som passar dig. 

Dirt Detect-sensor

Reaktiv sensorteknologi hjälper till att undvika att fastna på ställen där det är trångt och Dirt Detect ™ -tekniken fokuserar på rengöring där det behövs mest, som de smutsigaste områdena i ditt hem.