Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Robotdammsugare med ett premiumsystem för rengöring

iRobot Roomba i7150

  Art.nr: 1016925
  • Drifttid: 75 minuter
  • Idealisk för hem med pälsdjur
  • Appstyrd
  • Smart kartläggning
  • Effektiv dammsugning
5 490:-

Delbetala från 496:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med iRobot Roomba i7150 får du en robotsammsugare med ett unikt premiumsystem som rengör i tre steg med Dual Multi-surface gummiborstar och 10 gånger mer sugkraft än sina föregångare. Roomba i7150 lär sig själv navigera i alla rum med sin smarta kartläggning och du styr enkelt var och när rummen ska städas. Med iRobot HOME-appen kan du även enkelt via din smartphone styra när, var och hur din robotdammsugare ska utföra sitt uppdrag. Nu är det enklare än någonsin att komma hem till ett renare hem, utan att behöva lyfta ett finger. 

Smart teknologi

Med sin Imprint Smart Mapping-teknologi lär sig Roomba  i7550+ hur ditt hem ser ut. Den kartlägger samtliga rum och anpassar därefter sin städrunda efter dem. Via appen kan du därefter styra städningen. Varför inte skicka in din iRobot i tonåringens rum?

iAdapt® 3.0-navigering med vSLAM®-teknik

Tack vare iAdapt-navigeringen kan Roomba enkelt navigera i ditt hem och skapar visuella riktimärken för att hålla reda på var den har varit och vilka delar som är kvar. 

Allt för att skapa en smidig och effektiv dammsugning.

iAdapt Roomba scannar rummet

Gummiborstar

Roombas specialdesignade sidoborste sveper skickligt in skräp och damm under dammsugaren, där det sedan plockas och sugs upp av de unika Dual Multi-Surface-borstarna. Borstarna är tillverkade i gummi och tappar aldrig kontakten med golvet, oavsett underlag. De två borstarna har olika funktioner: den ena lossar skräp och smuts från ytan och den andra lyfter det så att det kan fångas upp av robotens sugfunktion. 

Gummiborstar Roomba

Idealisk för hem med husdjur

Premiumsystemet för rengöring i tre steg får bort smuts och pälshår du ser, samt allergener och damm som du inte ser. Därför är Roomba idealisk för hem med husdjur då det högeffektiva filtret fångar upp så mycket som 99% av alla katt- och hundallergener. 

Roomba och husdjur

iRobot HOME-appen

iRobot Home-appen är en praktisk app där du enkelt kan starta din Roomba-dammsugare när du vill och var du än är. Städning är något personligt, vilket appen tar hänsyn till och anpassar sig efter. Appen ger anpassade schemaläggningsförslag som baseras på dina vanor och preferenser, så att du smidigt kan sköta städningen på ett sätt som passar dig.