Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Robotdammsugare med automatisk dammtömning

iRobot Roomba i7550+

  Art.nr: 1010079
  • Drifttid: 75 minuter
  • Clean Base - Extern behållare
  • Effektiv mot djurhår
  • Tröskel: Upp till 1,6 cm
  • Ljudnivå: 60 dB
9 290:-

Delbetala från 813:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Roomba i-series ger dig en kraftfull och automatiskt tömmande robotdammsugare. Roomba  i7550+ använder unika gummiborstar, som på ett effektivt sätt plockar upp damm och skräp. Dammsugaren har upp till 10 gånger så hög sugeffekt jämfört med sina föregångare, och det högeffektiva filtret fångar upp det som kommer i dess väg. Med hjälp av iRobot Home-appen behöver du inte ens vara hemma för att få städningen gjord, utan kan smidigt starta din robotdammsugare var du än är.

Extern behållare

När iRobot Roomba  i7550+ behållare är full återvänder den tillbaka till sin laddhållare och tömmer automatiskt det uppsamlade dammet. I laddhållaren finns en Clean Base som har plats för upp till 10 tömningar. 

Smart teknologi

Med sin  Imprint Smart Mapping-teknologi lär sig Roomba  i7550+ hur ditt hem ser ut. Den kartlägger samtliga rum och anpassar därefter sin städrunda efter dem. Via appen kan du därefter styra städningen. Varför inte skicka in din iRobot i tonåringens rum?

Gummiborstar

Roombas specialdesignade sidoborste sveper skickligt in skräp och damm under dammsugaren, där det sedan plockas och sugs upp av de unika Dual Multi-Surface-borstarna. Borstarna är tillverkade i gummi och tappar aldrig kontakten med golvet, oavsett underlag. De två borstarna har olika funktioner: den ena lossar skräp och smuts från ytan och den andra lyfter det så att det kan fångas upp av robotens sugfunktion. 

Praktisk app

Med iRobot Home-appen startar du enkelt din Roomba-dammsugare när du vill, var du än är. Städning är något personligt, vilket appen tar hänsyn till och anpassar sig efter. Appen ger anpassade schemaläggningsförslag som baseras på dina vanor och preferenser, så att du smidigt kan sköta städningen på ett sätt som passar dig.