Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

WiFi-ansluten robotdammsugare med automattömning

iRobot Roomba s9558+

  Art.nr: 1017004
  • Drifttid: 180 minuter
  • Anti-allergensystem
  • Avancerad vSLAM®-navigeringsteknik
  • PerfectEdge®-teknik
  • Stöd för Google Assistant, & Alexa
14 899:-

Delbetala från 1 281:-/mån Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

iRobot Roomba s9558+ är en WiFi-ansluten robotdammsugare med automattömning i högsta klass. Robotdammsugarens rengöringssystem i tre steg har en 30 % bredare borste med slitbanor i gummi som aldrig tappar kontakten med mattor och hårda golvytor. Roomba s9558+ är smart nog att alltid veta var den befinner sig, var den har varit och vad som är kvar att städa.  Med en batteritid på upp till 120 minuter har du alltid ett välstädat hem.

Städar upp efter dig – och sig själv

Tömmer automatiskt behållaren i en engångsdammpåse som rymmer 30 behållare med damm, smuts och hår så att du slipper tänka på dammsugning på flera veckor.

PerfectEdge®-teknik

Maximized-Edge-design och en specialvinklad hörnborste som når ända in i hörnen där smutsen gömmer sig.

iRobots mest grundliga rengöring hittills

Maximerar automatiskt sugkraften på mattor och suger upp skräp djupt ned i fibrerna med extra kraft. Rengöringssystem i tre steg suger upp smuts och pälshår var det än gömmer sig

Smart teknologi

Med sin Imprint Smart Mapping-teknologi lär sig Roomba  s9558+ hur ditt hem ser ut. Med avancerad vSLAM®-navigeringsteknik samlar roboten in mer än 230 400 datapunkter i sekunden som den fyrkärniga processorn på 1,3 GHz skapar en exakt karta över ditt hem med. Den kartlägger samtliga rum och anpassar därefter sin städrunda efter dem. Via appen kan du därefter styra städningen. Varför inte skicka in din iRobot i tonåringens rum?

Anti-allergensystem

Ibland kan dammsugare släppa tillbaka smuts ut i luften i ditt hem. s9+ har ett helt filtreringssystem som fångar upp 99 % av alla pollen- och mögelallergener.

Praktisk app

Med iRobot Home-appen startar du enkelt din Roomba-dammsugare när du vill, var du än är. Städning är något personligt, vilket appen tar hänsyn till och anpassar sig efter. Appen ger anpassade schemaläggningsförslag som baseras på dina vanor och preferenser, så att du smidigt kan sköta städningen på ett sätt som passar dig.