Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

WiFi-ansluten robotdammsugare med exklusiv laserteknik

Neato Botvac D7 Connected

  Art.nr: 1002986
  • Gränsmarkeringar
  • Ultra-effektivt filter
  • Wi-Fi-anslutning för fjärrstyrning samt Google Home-kompatibilitet
  • Eco/Turbo-läge
  • Spiralkombinationsborste
5 490:-

Delbetala från 496:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Neato Botvac D7 Connected är den mest kraftfulla robotdammsugaren i Neato-familjen. Den här lilla kämpen jobbar outtröttligt för att hålla ditt hem rent från smuts, hår och allergener med sitt otroligt kraftfulla sug, ultra-effektiva filter och vår bästa anslutningsförmåga – helt enligt ditt schema, så att du slipper. 

M3 rekommenderar Botvac D7

M3 rekommenderar Botvac D7

En riktigt bra städrobot som tar sig fram överallt, som klarar dammet galant, som går relativt tyst och som låter dig ta total kontroll tack vare en föredömligt enkel och pedagogisk app. Priset är lite högt men i övrigt är det svårt att inte gilla Neato Botvac D7 Connected.
Läs hela testet.

Exklusiv laserteknologi

Med hjälp av Neatos exklusiva laserteknologi kan Botvac D7 Connected kartlägga och navigera flera rum med större noggrannhet. Den går igenom golven mer noggrant, rengör 4 ggr snabbare och är mer försiktig i närheten av möbler, även i mörkret. 

Rena golv, varje dag

Den unika D-formen på Botvac D7 Connected gör att den kan komma åt djupare i hörn och närmare väggar än andra runda robotar. Få rena golva varje dag, även när du inte är hemma. Botvac D7 Connected tar lätt hand om ett helt våningsplan och laddas automatiskt vid behov för att göra klart jobbet.

FloorPlanner™ 

Tillbringa mindre tid för att förbereda ditt rum för städning. Använd din smartphone för att sätta ”no-go” lines och skapa virtuella hinder runt yter som din Neato skall undvika.

Robotdammsugare med täckningskartor

Se var din Neato har gjort rent. Visa rengöringshistorik för de senaste 21 rengöringskörningarna.

Total kontroll från din telefon

Använd Neato-appen för att starta, schemalägga, ta emot notifikationer och granska rengöringsstatus när du är på språng.  Plus att du kan använda appen som en fjärrkontroll för att manuellt styra din Neato-robot.  

Kompatibel med Google Home

Du kan även synkronisera din smarta och uppkopplade dammsugarrobot att ta olika röstkommandon om du använder dig av Google Home i ditt hem. Länka din Neato-robot med Google Assistant och du kan exempelvis säga åt den att starta, pausa, åka till laddstationen eller schemalägga den med hjälp av enbart din röst.

LaserSmart™ kartläggning och navigering

Noggrann, grundlig och metodisk städning på kortare tid tack vare rumskartläggning och navigering med banbrytande laserteknik.

D-form med CornerClever

Kommer åt smutsen där den gömmer sig– i hörn och längs väggar. Eftertänksamt utformad så att den lätt kan följa kanten längs väggarna och gå djupt in hörn— och städa som du skulle göra.

Två rengöringslägen

ECO-läge för en tystare, ergibesparande rengöring och TURBO-läge för den kraftfullaste rengöringen.   Fungerar på alla golvtyper – trägolv, kakel, laminat och heltäckningsmattor.

SpinFlow™ kraftfull rengöring

Med SpinFlow-tekniken kombineras kraftfull sugeffekt med precisionsborstar för att åstadkomma skinande rena golv. Smutsen undrar vad som hände?

Heaton guidar - Saker du inte visste ditt gamingrum behövde
Heaton guidar - Saker du inte visste ditt gamingrum behövde