Neato D6 - Smart robotdammsugare perfekt för hem med husdjur
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart robotdammsugare perfekt för hem med husdjur

Neato D6

  Art.nr: 1004696
  • Avancerad lasernavigering
  • Sparar upp till tre våningskartor.
  • Wi-Fi-anslutning för fjärrstyrning samt Google Home-kompatibilitet
  • Perfekt för hem med husdjur
  • Neato-app för iOS och Android

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Neato Botvac D6 Connected använder sig av smart lasernavigering, enastående sugförmåga och WiFi-anslutning - allt till ett fantastiskt pris. D6 Connected fungerar på alla golvtyper, har en stor dammbehållare och perfekt för ett hem med husdjur. Med Neato-appen kan du lätt starta, stoppa och ställa in scheman utefter dina, unika behov och önskemål.

M3 rekommenderar Botvac D6

M3 rekommenderar Botvac D6

"Vi har testat många robotdamsugare, men få klarar de hinder som den här modellen lyckades forcera. Tjocka mattor, höga trösklar, svåra fåtöljfötter. Ingenting stoppar Botvac D6, och samtidigt gör den rent bra och appen är riktigt genomtänkt. Att modellen sjunkit rejält i pris gör inte saken sämre, klart prisvärd!"
Läs hela testet

Robotdammsugare med avancerad laserteknik

Neato Botvac D6 använder sig av laserteknik och känner av föremål i realtid för att skanna och kartlägga rummet, identifiera möbler, dörröppningar och trappor. Därefter rengör den metodiskt, flyttar från rum till rum på det mest effektiva sättet, istället för att bara åka omkring planlöst. Tack vare sin laserteknik kan Neato D6 även städa under natten så att man kan vakna upp till ett ny städat hem.

Schemalägg din städning

Var stökig om du vill. Virtuella avgränsningslinjer talar om för roboten vart den inte får gå. Har du ett rum fullt med kläder som du vill att roboten ska undvika, kan man lägga till en avgränsningslinje vid ingången till rummet från Neato-appen.


Med Neato-appen som finns till både iOS och Android kan du rengöra när som helst från var som helst – starta, stoppa, pausa, schemalägg samt ta emot meddelanden var du än är.

Kompatibel med Google Home

Du kan även synkronisera din smarta och uppkopplade dammsugarrobot att ta olika röstkommandon om du använder dig av Google Home i ditt hem. Länka din Neato-robot med Google Assistant och du kan exempelvis säga åt den att starta, pausa, åka till laddstationen eller schemalägga den med hjälp av enbart din röst.

Vinn kampen mot djurhår

Neato Botvac D6 rengör med en kombinationsborste som är upp till 70 % större än den hos runda robotar och sträcker sig längs robotens hela framsida. D4 plockar upp mycket mer djurhår än tidigare tack vare ett ultra-effektivt filter fångar den upp allergener och damm som förs in av husdjur.

Tack vare sin unika D-formade design är den bättre på att hitta smutsen i hörnen och längs väggarna. Neato D6 är ett perfekt tillbehör för alla hem.

Skapa en karta för varje våning

Smartare än någonsin kommer Botvac D6 med flera en funktion för flervåningskartor som sparar upp till tre våningskartor. Du kommer att älska det om du har ett hem med flera våningar, eftersom du kan ställa in avgränsningslinjer på varje våning så att din robot inte gör något oönskat.

Mer kraft för hemmet

Med upp till 2 timmars batteritid passar den perfekt för både hus och lägenheter. Men ibland behöver din robot lite extra kraft för att avsluta arbetet. Med snabbladdning beräknar roboten hur mycket ström som krävs för att slutföra jobbet och laddar upp sig efter detta och återgår snabbare till att rengöra.

Få automatiska uppdateringar

Neato D6 är en robot som blir bättre med tiden. Ta emot regelbundna programuppgraderingar med nya funktioner. Med Neato D6 kan man enkelt starta och stoppa roboten med telefonen, Apple Watch, Android Wear, Alexa och Google Home. Allt för att göra ditt hem smartare.

Heaton guidar - Saker du inte visste ditt gamingrum behövde
Heaton guidar - Saker du inte visste ditt gamingrum behövde