Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Neato® D8 intelligent robotdammsugare

Neato D8

  Art.nr: 1014060
  • Når ända ut i hörnen
  • Stor borste och dammbehållare
  • Upp till 90 minuter batteritid
  • Enkel hantering med smartphone-app
7 990:-

Delbetala från 705:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Upp till 1000 SEK cashback

Under perioden 1/5-11/7 får du upp till 1000 SEK cashback vid köp av en ny ultimat robotdammsugare från Neato.

Läs mer här

Upp till 1000 SEK cashback

Under perioden 1/5-11/7 får du upp till 1000 SEK cashback vid köp av en ny ultimat robotdammsugare från Neato.

Läs mer här

Neato D8 är en intelligent robotdammsugare med noggrann lasernavigering och lättanvänd app. Du får lång driftstid för att på en laddning klara av större hem och skulle den 90 minuter långa driftstiden inte räcka till återupptar den städningen där den slutade innan den åkte för laddning. Du får alltid städat ut till hemmets alla hörn och det effektiva filtret fångar upp det mesta av allergener samt dammpartiklar.

Unik design för noggrannare rengöring

Med dess design introducerade Neato D-formen till branschen för över 15 år sedan. Denna D-form gör det möjligt att ha en borste precis på kanten av dammsugaren, istället för mellan hjulen som på vissa runda robotar. Resultatet blir marknadens bredaste borste och största dammbehållare för robotdammsugare, så du kommer åt från hörn till hörn och kant till kant för att få en mer komplett städning.

Unik D-form

Jämförelse mellan Neato D8 och generella cirkulärt designade modeller:

Bredare upptagningsområde

Dess högpresterande filter fångar upp till 99,5 %* av allergener och fina dammpartiklar och Neato D8 har ett energibesparande ekoläge för vanlig dammsugning och ett toppresterande turboläge för områden som kräver extra kraftfull städning.

Neato D8 Intelligent Robotdammsugare

Lång driftstid och exakt navigering

Förutom en driftstid på upp till 90 minuter och  Neatos intelligenta robotdammsugare använder LaserSmart™-teknik som drivs av LIDAR för att kartlägga och navigera i ditt hem med millimeterprecision, till och med i mörker och under möbler. Neato använder laser för att förstå var den befinner sig i ditt hem, och om din robot börjar få slut på batteri kan den ta paus från städningen och gå tillbaka till laddningsstationen för en snabbladdning, och sedan fortsätta exakt där den avbröt när den har tillräckligt med kraft. 

Exakt navigering efter kartläggning

Med Neato LaserSmart™-teknik behöver du inte oroa dig för trapporna. Din robot lär sig vad den ska hålla sig borta från (som trappor eller nedsänkningar i golvet) när du använder din första karta, och lär sig kontinuerligt när du använder den. 

Lätt att hantera med enkel app

Med appen MyNeato kan du få städat på några minuter med vår Bluetooth-aktiverade, problemfria konfigurering och skapa flera olika planritningar, zoner och virtuella stopplinjer. Städa var du vill, när du vill – på begäran eller schemalagt i förväg.

Neato D8