Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Effektiv robotdammsugare med laser-teknologi

Neato D85

  Art.nr: 219391
 • Laserstyrd teknik
 • Stora, effektiva borstar
 • Schemalägg städningen
 • Stor dammbehållare
 • Anpassad för bl.a. djurhår

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Läs hela testet här.

Neato D85 är en effektiv robotdammsugare som bland annat är utrustad med en kombinations-borste, som är speciellt utformad för att ge dig en effektiv dammsugning. Borsten är dessutom väldigt bra för djurhår. Neato D85 har också fått många smarta funktioner som ser till att resultatet blir så bra som möjligt. Återvänder automatiskt till laddningsstationen och går sedan tillbaka till platsen där den slutade.

Laser-teknologi

En patenterad, laserstyrd teknologi skannar och kartlägger rummet, därefter planlägger och rengör dammsugaren metodisk medans den automatiskt går från rum till rum. Enheten tar sig enkelt fram och finner ofta ställen där du själv tidigare har glömt att dammsuga. 

Schemalägg städningen

Med Neato D85 kan du enkelt schemalägga den dagliga rengöringen, eller bara trycka på en knapp for enkel och snabb rengöring av flera rum. När batteriet börjar ta slut hittar den tillbaka till laddningsstationen, efter full-laddning går den sedan tillbaka till där den slutade.

Stor borste

Med en 50% större borste samt en stor dammbehållare och ett extra stort filter, får du en effektiv rengöring och en rengöringsborste som når ända in till kanterna. Neato D85 kommer hålla dina golv rena, dag etter dag. 

Detta medföljer

 • Robotdammsugare
 • Laddningsstation
 • Strömkabel
 • Spiralborste
 • Kombinationsborste
 • Filter
 • Sidoborste
 • Gränsmarkeringar
 • Rengöringsverktyg för borstar och filter
219391 Neato Neato D85 945-0174 Läs hela testet här. Neato D85 är en effektiv robotdammsugare som bland annat är utrustad med en kombinations-borste, som är speciellt utformad för att ge dig en effektiv dammsugning. Borsten är dessutom väldigt bra för djurhår. Neato D85 har också fått många smarta funktioner som ser till att resultatet blir så bra som möjligt. Återvänder automatiskt till laddningsstationen och går sedan tillbaka till platsen där den slutade. Laser-teknologi En patenterad, laserstyrd teknologi skannar och kartlägger rummet, därefter planlägger och rengör dammsugaren metodisk medans den automatiskt går från rum till rum. Enheten tar sig enkelt fram och finner ofta ställen där du själv tidigare har glömt att dammsuga.  Schemalägg städningen Med Neato D85 kan du enkelt schemalägga den dagliga rengöringen, eller bara trycka på en knapp for enkel och snabb rengöring av flera rum. När batteriet börjar ta slut hittar den tillbaka till laddningsstationen, efter full-laddning går den sedan tillbaka till där den slutade. Stor borste Med en 50% större borste samt en stor dammbehållare och ett extra stort filter, får du en effektiv rengöring och en rengöringsborste som når ända in till kanterna. Neato D85 kommer hålla dina golv rena, dag etter dag.  Detta medföljer RobotdammsugareLaddningsstationStrömkabelSpiralborsteKombinationsborsteFilterSidoborsteGränsmarkeringarRengöringsverktyg för borstar och filter *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Robotdammsugare 3,4 48 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Robotdammsugare