Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Maskindisktableter med stöd till Rosa Bandet

YES Platinum Pink 74 ct

  Art.nr: 1014836
  • 74 kapslar för tuffa utmaningar
  • Salt- och spolglansfunktionen
  • Stöd till Cancerstiftelsens kampanj

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

YES Platinum är deras bästa diskkraft för de tuffaste diskutmaningarna, och ger ett skinande rent och glansigt resultat. Salt- och spolglansfunktionen är otroligt effektiv mot fett, borttagning av tuffa fläckar och ger en fin glans i slutresultatet. Disktabletten rengör redan vid låga temperaturer, har en snabb upplösning i vatten, skyddar glas och silver samt har inbyggt kalkskydd för att vara skonsam mot oönskade beläggningar i din diskmaskin.

Stöd Rosa Bandet

Vid köp bidrar du automatiskt med stöd till Cancerstiftelsen och deras kampanj Rosa Bandet. Mer information kring deras kampanj hittar ni genom denna länk till deras hemsida. Ifall ni inte väljer att klicka er vidare finns kortfattade men i många fall livsavgörande tips nedanför som de bidrar med. Mer information om respektive kroppsliga förändringar och vikten av att tidigt upptäcka det finns även genom länken.

1014836 YES YES Platinum Pink 74 ct 342238 YES Platinum är deras bästa diskkraft för de tuffaste diskutmaningarna, och ger ett skinande rent och glansigt resultat. Salt- och spolglansfunktionen är otroligt effektiv mot fett, borttagning av tuffa fläckar och ger en fin glans i slutresultatet. Disktabletten rengör redan vid låga temperaturer, har en snabb upplösning i vatten, skyddar glas och silver samt har inbyggt kalkskydd för att vara skonsam mot oönskade beläggningar i din diskmaskin.Stöd Rosa BandetVid köp bidrar du automatiskt med stöd till Cancerstiftelsen och deras kampanj Rosa Bandet. Mer information kring deras kampanj hittar ni genom denna länk till deras hemsida. Ifall ni inte väljer att klicka er vidare finns kortfattade men i många fall livsavgörande tips nedanför som de bidrar med. Mer information om respektive kroppsliga förändringar och vikten av att tidigt upptäcka det finns även genom länken. Städa & Diska 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Städa & Diska