Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Electrolux UltraOne EUO96SBM har utrustats med fördelaktig SilentAir-teknologi som den ett högt luftflöde och kraftfull sugförmåga samtidigt som den har en låg ljudnivå ned till 65 dB. Helt utan att tumma på prestandan.

Silent Air Technology för en extra tyst drift

Med UltraOne EUO93DB skonar du inte bara dig själv utan även grannar och husdjur. Den har en förbättrad, tystare slang och ett extremt effektivt och tyst FlowMotion-munstycke. Ett ingenjörsmässigt mästerverk i sin renaste form. Tillsammans med FlowMotion-munstycket kommer du ned i endast 61 dB.

FlowMotion-munstycke ger extra låg ljudnivå

Electrolux FlowMotion-munstycke garanterar en extra låg ljudnivå när du dammsuger. Tack vare UltraSilencers aerodynamiska utformning och djuprengörande munstycke, får du en effektiv och kraftfull dammsugning utan den höga ljudnivån.

AeroPro™ Parketto Pro-munstycke medföljer utan extra kostnad

Detta munstycke är speciellt utformad för dammsugning på hårda golv. Detta tillsammans med en speciellt framtagen design och teknologi som möjliggör att behålla i princip lika tyst dammsugning samtidigt som den är effektivare tar sig fram över ytorna med sin effektiva, aerodynamiska sugförmåga. Medföljer gör även en Miniturbo-borste, idealiskt för rengöring av svåråtkomliga utrymmen som möbler, trappsteg och bilsäten.

Dessutom...

Med det medföljande AeroPro 3-i-1-munstycket dammsuger du soffor, små hörn och andra otillgängliga ytor. Vad du än behöver dammsuga blir resultatet alltid perfekt med Aeropro™ 3-i-1. Växla enkelt mellan en borste, ett fogmunstycke eller ett möbelmunstycke närhelst du behöver det och stuva undan det i din dammsugare när du är klar.

Titta även på

(1 st)
  • Energiklass A+++
  • AeroPro med teleskoprör i aluminium
  • Tillverkad i 70 % återvunnen plast.

2 790:-

Titta även på

(1 st)
  • Energiklass A+++
  • AeroPro med teleskoprör i aluminium
  • Tillverkad i 70 % återvunnen plast.

2 790:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Electrolux Electrolux UltraOne EUO96SBM 900940530 Electrolux UltraOne EUO96SBM har utrustats med fördelaktig SilentAir-teknologi som den ett högt luftflöde och kraftfull sugförmåga samtidigt som den har en låg ljudnivå ned till 65 dB. Helt utan att tumma på prestandan. Silent Air Technology för en extra tyst drift Med UltraOne EUO93DB skonar du inte bara dig själv utan även grannar och husdjur. Den har en förbättrad, tystare slang och ett extremt effektivt och tyst FlowMotion-munstycke. Ett ingenjörsmässigt mästerverk i sin renaste form. Tillsammans med FlowMotion-munstycket kommer du ned i endast 61 dB. FlowMotion-munstycke ger extra låg ljudnivå Electrolux FlowMotion-munstycke garanterar en extra låg ljudnivå när du dammsuger. Tack vare UltraSilencers aerodynamiska utformning och djuprengörande munstycke, får du en effektiv och kraftfull dammsugning utan den höga ljudnivån. AeroPro™ Parketto Pro-munstycke medföljer utan extra kostnad Detta munstycke är speciellt utformad för dammsugning på hårda golv. Detta tillsammans med en speciellt framtagen design och teknologi som möjliggör att behålla i princip lika tyst dammsugning samtidigt som den är effektivare tar sig fram över ytorna med sin effektiva, aerodynamiska sugförmåga. Medföljer gör även en Miniturbo-borste, idealiskt för rengöring av svåråtkomliga utrymmen som möbler, trappsteg och bilsäten. Dessutom... Med det medföljande AeroPro 3-i-1-munstycket dammsuger du soffor, små hörn och andra otillgängliga ytor. Vad du än behöver dammsuga blir resultatet alltid perfekt med Aeropro™ 3-i-1. Växla enkelt mellan en borste, ett fogmunstycke eller ett möbelmunstycke närhelst du behöver det och stuva undan det i din dammsugare när du är klar. Golvdammsugare 3,3 3 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare
  3. Golvdammsugare