Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Idealisk dammsugare för alla ytor

Electrolux UOORIGINWR

  Art.nr: 192024
  • Effekt: 2200 W
  • Sugeffekt: 460 W
  • Påse: Andersson A9312
  • Tvättbart Hepa 13-filter
  • Arbetsradie: 12 meter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Electrolux UOORIGINWR

UltraOne Origin är idealisk för hem med olika golvytor. De integrerade AeroPro 3-in-1-tillbehören säkerställer att du kommer åt överallt. Det effektiva AeroPro Extreme-munstycket kompletteras med ett AeroPro Turbo-munstycke.

För att ta processen med dammsugning till en helt ny nivå, återskapade Electrolux sin "bäst-i-test"-vinnande dammsugare och gjorde den ännu bättre. Med den nya UltraOne kommer du att få en utmärkt prestanda i kombination med mycket enkel hantering.

Fick högst betyg i Råd & Rön i November 2013

Städeffektivitet i toppklass

Hemligheten bakom utmärkt dammsugning är inte bara en kraftfull motor utan ett högt luftflöde och effektivt AeroPro Extreme-munstycke. Luftflödet från munstycke till utlopp i UltraOne har förseglats och optimerats för högeffektiv dammsugning.

Extremt tyst

Med Electrolux-ingenjörernas utveckling inom "Silent Air Technology" kan du dammsuga utan att störa någon - man kan till och med titta på tv. Tack vare den förbättrade tystare slangen och det nya tysta men ändå extremt effektiva AeroPro Extreme-musntycket kan du dammsuga när du vill utan att störa någon.

Silent Air Technology

Dammsugaren har en ljudnivå på 70 dB(A)vilket är extremt tyst men utan att försämra städresultatet Electrolux har nyttjat sin kunskap optimalt för att göra dammsugaren kompakt, kraftfull och tyst. Allt för att din städning ska bli enklare och kanske lite roligare.

Aero-Pro, utmärkt rengöringsförmåga

AeroPro-munstycket bidrar till både den låga bullernivån och den effektiva rengöringsförmågan hos UltraSilencer. Det finns i flera modeller och alla system med AeroPro-munstycken och slangar är helt förslutna och erbjuder ett högt luftflöde och en stor sugkraft, vilket innebär en effektiv upptagning av damm. AeroPro-munstycket är dubbelledat, vilket tillsammans med de mjuka hjulen erbjuder en enkel och exakt manövrering samt en utmärkt upptagning av damm på alla ytor.

3-i-1 munstycke

Det lilla munstycket har tre funktioner. Med borsten gör du rent plana ytor som hyllor, karmar och fönsterbrädor. Möbelmunstycket är idealiskt för textilklädda möbler, medan det smala fogmunstycket gör det lätt att komma åt på trånga ytor som till exempel i hörn och bakom element. Det verkligt smarta är att alla de tre verktygen är ett och samma. Ett 3-i-1 munstycke som enkelt förvaras bak i dammsugaren.

Sköljbart HEPA 13-filter

Ingen gillar dålig luft. Därför har UltraOne ett helt slutet system och ett högeffektivt filter. HEPA 13-filtret rensar luften i ditt hem upp till 99,95 %. Det fångar även de minsta dammpartiklarna - ett välkomnande för människor som lider av allergi och astma. Och med den nya innovativa öppningen med bara en knapptryckning, har filterbytesprocessen aldrig varit enklare och hjälper dig att upprätthålla både god filtrering och bra prestanda längre.

Electrolux Electrolux UOORIGINWR Electrolux UOORIGINWR UltraOne Origin är idealisk för hem med olika golvytor. De integrerade AeroPro 3-in-1-tillbehören säkerställer att du kommer åt överallt. Det effektiva AeroPro Extreme-munstycket kompletteras med ett AeroPro Turbo-munstycke. För att ta processen med dammsugning till en helt ny nivå, återskapade Electrolux sin "bäst-i-test"-vinnande dammsugare och gjorde den ännu bättre. Med den nya UltraOne kommer du att få en utmärkt prestanda i kombination med mycket enkel hantering. Fick högst betyg i Råd & Rön i November 2013 Städeffektivitet i toppklass Hemligheten bakom utmärkt dammsugning är inte bara en kraftfull motor utan ett högt luftflöde och effektivt AeroPro Extreme-munstycke. Luftflödet från munstycke till utlopp i UltraOne har förseglats och optimerats för högeffektiv dammsugning. Extremt tyst Med Electrolux-ingenjörernas utveckling inom "Silent Air Technology" kan du dammsuga utan att störa någon - man kan till och med titta på tv. Tack vare den förbättrade tystare slangen och det nya tysta men ändå extremt effektiva AeroPro Extreme-musntycket kan du dammsuga när du vill utan att störa någon. Silent Air Technology Dammsugaren har en ljudnivå på 70 dB(A)vilket är extremt tyst men utan att försämra städresultatet Electrolux har nyttjat sin kunskap optimalt för att göra dammsugaren kompakt, kraftfull och tyst. Allt för att din städning ska bli enklare och kanske lite roligare. Aero-Pro, utmärkt rengöringsförmåga AeroPro-munstycket bidrar till både den låga bullernivån och den effektiva rengöringsförmågan hos UltraSilencer. Det finns i flera modeller och alla system med AeroPro-munstycken och slangar är helt förslutna och erbjuder ett högt luftflöde och en stor sugkraft, vilket innebär en effektiv upptagning av damm. AeroPro-munstycket är dubbelledat, vilket tillsammans med de mjuka hjulen erbjuder en enkel och exakt manövrering samt en utmärkt upptagning av damm på alla ytor. 3-i-1 munstycke Det lilla munstycket har tre funktioner. Med borsten gör du rent plana ytor som hyllor, karmar och fönsterbrädor. Möbelmunstycket är idealiskt för textilklädda möbler, medan det smala fogmunstycket gör det lätt att komma åt på trånga ytor som till exempel i hörn och bakom element. Det verkligt smarta är att alla de tre verktygen är ett och samma. Ett 3-i-1 munstycke som enkelt förvaras bak i dammsugaren. Sköljbart HEPA 13-filter Ingen gillar dålig luft. Därför har UltraOne ett helt slutet system och ett högeffektivt filter. HEPA 13-filtret rensar luften i ditt hem upp till 99,95 %. Det fångar även de minsta dammpartiklarna - ett välkomnande för människor som lider av allergi och astma. Och med den nya innovativa öppningen med bara en knapptryckning, har filterbytesprocessen aldrig varit enklare och hjälper dig att upprätthålla både god filtrering och bra prestanda längre. Golvdammsugare 4,4 18 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare
  3. Golvdammsugare