Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Dammsugare med 13 meters arbetsradie!

Electrolux ZE310M

  Art.nr: 165815
  • 1800 W med 340 W sugeffekt
  • Praktisk slangförvaring
  • Påse: Andersson A9312 Standard bag
  • Indikation för påsbyte
  • 13 meters arbetsradie

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Dammsugare med 13 meters räckvidd och smart fastsättning av dammsugarslangen

Electrolux ZE310M är en dammsugare för dig som vill nå längre. Dammsugaren har en fenomenal räckvidd på hela 13 m. Med sin kompakta storlek är den lätt att förvara och är också utrustad med ergoshock - kombinerad stötdämpare och praktisk slangförvaring.

ZE310M har också microfilter, mjuka hjul för tystare gång, ergonomiska reglage och teleskoprör med Vario 600 munstycke.

Motoreffekten är på max 1800 W och ger 340 W sugeffekt och med den högpresterande syntetiska dammsugarpåsen på 3,5 liter bibehålls den höga effekten även när påsen börjar bli full.

Det tillhörande och praktiska 3-i-1 –munstycket förvaras smidigt bak i maskinen, och med den smarta och elastiska stötdämparen kan du enkelt spänna fast slangen på dammsugaren.
 

13 m extra lång räckvidd

Glöm allt böjande för att sätta i eller koppla loss stickkontakten från eluttaget. Nya Ergospace ger dig extra stor räckvidd och rörelsefrihet. Dammsugaren har en sladdlängd på 9 meter och en aktionsradie på 13 meter. Detta i en liten maskin som får plats även i en liten städskrubb, eller helt enkelt bakom en dörr.
 

Enkel att förvara - Ergoshock

Från sida till sida runt fronten löper den unika stötfångaren som kallas Ergoshock. Det gör att dammsugaren inte skaver mot möbler, väggar eller dörrposter. Men detta är inte allt. För effektiv förvaring lindar du helt enkelt slangen runt maskinen och säkrar den sedan med den elastiska Ergoshock. Det är inte bara praktiskt utan ser också snyggt och prydligt ut när dammsugaren inte förvaras utom synhåll.
 

Stora mjuka hjul

De stora mjuka hjulen bak gör det enkelt att ta sig över trösklar och andra hinder.
 

Standard bag classic long performance

Med Standard bag behöver du inte komma ihåg krångliga nummer till dammsugarpåsar. Standard bag passar alla våra senaste modeller.
 

Indikator för full dammpåse

Dammsugaren känner av och indikerar när det är dags att byta påse.
 

3-i-1 munstycke

Det lilla munstycket har tre funktioner. Med borsten gör du rent plana ytor som hyllor, karmar och fönsterbrädor. Möbelmunstycket är idealiskt för textilklädda möbler, medan det smala fogmunstycket gör det lätt att komma åt på trånga ytor som till exempel i hörn och bakom element. Det verkligt smarta är att alla de tre verktygen är ett och samma. Ett 3-i-1 munstycke som enkelt förvaras bak i dammsugaren.
 

Reglera sugeffekten

Använd regalget på dammsugaren för att ställa in lämplig sugeffekt för det underlag du dammsuger.

Electrolux Electrolux ZE310M ZE310M Dammsugare med 13 meters räckvidd och smart fastsättning av dammsugarslangenElectrolux ZE310M är en dammsugare för dig som vill nå längre. Dammsugaren har en fenomenal räckvidd på hela 13 m. Med sin kompakta storlek är den lätt att förvara och är också utrustad med ergoshock - kombinerad stötdämpare och praktisk slangförvaring.ZE310M har också microfilter, mjuka hjul för tystare gång, ergonomiska reglage och teleskoprör med Vario 600 munstycke.Motoreffekten är på max 1800 W och ger 340 W sugeffekt och med den högpresterande syntetiska dammsugarpåsen på 3,5 liter bibehålls den höga effekten även när påsen börjar bli full.Det tillhörande och praktiska 3-i-1 –munstycket förvaras smidigt bak i maskinen, och med den smarta och elastiska stötdämparen kan du enkelt spänna fast slangen på dammsugaren. 13 m extra lång räckviddGlöm allt böjande för att sätta i eller koppla loss stickkontakten från eluttaget. Nya Ergospace ger dig extra stor räckvidd och rörelsefrihet. Dammsugaren har en sladdlängd på 9 meter och en aktionsradie på 13 meter. Detta i en liten maskin som får plats även i en liten städskrubb, eller helt enkelt bakom en dörr. Enkel att förvara - ErgoshockFrån sida till sida runt fronten löper den unika stötfångaren som kallas Ergoshock. Det gör att dammsugaren inte skaver mot möbler, väggar eller dörrposter. Men detta är inte allt. För effektiv förvaring lindar du helt enkelt slangen runt maskinen och säkrar den sedan med den elastiska Ergoshock. Det är inte bara praktiskt utan ser också snyggt och prydligt ut när dammsugaren inte förvaras utom synhåll. Stora mjuka hjulDe stora mjuka hjulen bak gör det enkelt att ta sig över trösklar och andra hinder. Standard bag classic long performanceMed Standard bag behöver du inte komma ihåg krångliga nummer till dammsugarpåsar. Standard bag passar alla våra senaste modeller. Indikator för full dammpåseDammsugaren känner av och indikerar när det är dags att byta påse. 3-i-1 munstyckeDet lilla munstycket har tre funktioner. Med borsten gör du rent plana ytor som hyllor, karmar och fönsterbrädor. Möbelmunstycket är idealiskt för textilklädda möbler, medan det smala fogmunstycket gör det lätt att komma åt på trånga ytor som till exempel i hörn och bakom element. Det verkligt smarta är att alla de tre verktygen är ett och samma. Ett 3-i-1 munstycke som enkelt förvaras bak i dammsugaren. Reglera sugeffektenAnvänd regalget på dammsugaren för att ställa in lämplig sugeffekt för det underlag du dammsuger. Golvdammsugare 4,4 84 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare
  3. Golvdammsugare