Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Miljövänlig dammsugare med låg ljudnivå

Electrolux UltraOne ZUOGREEN+

  Art.nr: 215501
 • Effekt: 850 W
 • Ljudnivå: 66 dB
 • Påse: Andersson A9312
 • Energiklass A
 • Arbetsradie: 12 m

Andra alternativ för dig

Ett bra och billigare alternativ

(10 st)
 • 700 W motoreffekt
 • Ljudnivå endast 62 dBA
 • Fjärrkontroll på handtaget

990:-

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Electrolux ZUOGREEN+

Electrolux miljövänliga dammsugare UltraOne Green+ har en bra dammupptagningsförmåga och en låg ljudnivå. UltraOne Green+ är Electrolux första dammsugare som fått Energiklass A.

ZUOGREEN+ är en toppexklusiv dammsugare som är lätthanterad, oöverträffad prestanda och tyst gång. Den passar perfekt för dig som ställer höga krav på renlighet.

Tillverkad av 70 % återvunnen plast

Detta är vad man kallar miljövänlig dammsugning. UltraOne Green+ är tillverkad av 70 % återvunnen plast  som är 100% PVC-fri och när den kommer till slutet av sin livslängd, kan upp till 92 % av den återvinnas. Även förpackningen är tillverkad av 100 % återvunnet material och kan naturligtvis återvinnas helt och hållet.

AeroPro Extreme 3-i-1-munstycke

För en ännu tystare och effektivare dammsugning. Med AeroPro-munstycket garanteras en ännu lägre ljudnivå när du dammsuger. Tack vare UltraOne's aerodynamiska utformning och djuprengörande munstycke, får du en effektiv och kraftfull dammsugning utan den höga ljudnivån.

65 % mindre energiförbrukning

Spara energi utan sämre prestanda. UltraOne använder hälften av den energi som en vanlig 2100 watts dammsugare skulle behöva. Men inget av detta påverkar prestandan. Tvärtom är den aerodynamiska insidan utformad för att skapa ett effektivare sug, samtidigt som du använder mindre energi.

Optimerat luftflöde

En dammsugares förmåga att suga upp damm och fibrer effektivt beror inte bara på motoreffekten. Med optimerat luftflöde får man ut ett kraftfullt sug och smarta munstycken medföljer som ger toppenresultat på alla ytor.

Titta även på

(2 st)
 • 700 W motoreffekt
 • AeroPro teleskoprör med interlocking
 • AeroPro Silent Zen-munstycke

1 990:-

Electrolux Electrolux UltraOne ZUOGREEN+ 900273868 Electrolux ZUOGREEN+ Electrolux miljövänliga dammsugare UltraOne Green+ har en bra dammupptagningsförmåga och en låg ljudnivå. UltraOne Green+ är Electrolux första dammsugare som fått Energiklass A. ZUOGREEN+ är en toppexklusiv dammsugare som är lätthanterad, oöverträffad prestanda och tyst gång. Den passar perfekt för dig som ställer höga krav på renlighet. Tillverkad av 70 % återvunnen plast Detta är vad man kallar miljövänlig dammsugning. UltraOne Green+ är tillverkad av 70 % återvunnen plast  som är 100% PVC-fri och när den kommer till slutet av sin livslängd, kan upp till 92 % av den återvinnas. Även förpackningen är tillverkad av 100 % återvunnet material och kan naturligtvis återvinnas helt och hållet. AeroPro Extreme 3-i-1-munstycke För en ännu tystare och effektivare dammsugning. Med AeroPro-munstycket garanteras en ännu lägre ljudnivå när du dammsuger. Tack vare UltraOne's aerodynamiska utformning och djuprengörande munstycke, får du en effektiv och kraftfull dammsugning utan den höga ljudnivån. 65 % mindre energiförbrukning Spara energi utan sämre prestanda. UltraOne använder hälften av den energi som en vanlig 2100 watts dammsugare skulle behöva. Men inget av detta påverkar prestandan. Tvärtom är den aerodynamiska insidan utformad för att skapa ett effektivare sug, samtidigt som du använder mindre energi. Optimerat luftflöde En dammsugares förmåga att suga upp damm och fibrer effektivt beror inte bara på motoreffekten. Med optimerat luftflöde får man ut ett kraftfullt sug och smarta munstycken medföljer som ger toppenresultat på alla ytor. Golvdammsugare 4,1 23 1725 SEK 1725 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare
 3. Golvdammsugare