Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Dammsugare med turbomunstycke och sugeffekt på 500 watt

Philips FC9194/01

  Art.nr: 186732
  • Effekt: 2200W
  • Sugeffekt: 500W
  • Påse: s-bag (9312)
  • TriActive munstycke
  • HEPA 13-filter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips FC9194 - Dammsugare med 500 watt sugeffekt

Philips FC9194 är en dammsugare med inbyggt allergisystem som gör utblåsluften renare än luften som redan finns i rummet. HEPA Airseal med HEPA 13-filtret fångar upp 99,5% av dammet. En turboborste för djuprengöring av mattor är perfekt för dig som har husdjur som fäller sin vinterpäls.

Med en kraftfull motor på 2200W som genererar 500W sugeffekt, och med särskilt utformad dammbehållare bibehåller Philips Animal PerformerPro ett högt luftflöde som ger bästa möjliga städresultat. TriActive munstycket med ett unikt 3-in-1 system låter dig rengöra golvet på 3 sätt samtidigt.

Stark motor

Philips FC9194 har en kraftfull motor på hela 2200W vilket genererar 500W sugeffekt. Detta är unikt för Performer Pro. Det gör att du fångar upp de minsta partiklar och inte missar något.

AirFlow Max

Tack vare tekniken AirFlow max så bibehåller Performer Pro samma höga sugeffekt oavsett hur full påsen är.

HEPA 13-filter

HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 13-filtret som renar luften upp till 99,9%. HEPA 13-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam.

TriActive+ munstycke

Med TriActive munstycket rengör du golven på tre olika sätt samtidigt.

1. Den öppnar försiktigt trådar i mattor med sin specialutformade sula.
2. Sug upp stora partiklar tack vare sin stora öppning framtill
3. Två sidoborstarna sopar ihop damm och smuts som samlas vid möbler och väggar

Turbomunstycke

Det medföljande turbomunstycket låter dig rengöra mattor mer noggrant och enkelt få bort hår och ludd. Den roterande borsten inuti munstycket tar aktivt bort små dammpartiklar och hår så att du får en grundligare och djupare rengöring av dina mattor. Hjulen på munstycket förhindrar skada vid användning på hårda golv.

360Flex-slangfäste

Philips FC9194 är utrustad med ett 360Flex-slangfäste. Det låter slangen rotera 360 grader vilket underlättar hanteringen av dammsugaren.

SmartLock-koppling

Philips unika SmartLock kopplingen på munstyckena och teleskopröret gör det enkelt att koppla ihop och plocka isär delarna. Med SmarLock justerar du enkelt teleskopröret till önskad längd.

Extra långt grepp

Det extra långa greppet gör att du kommer åt på svåråtkomliga ställen. Med luftreglaget kan du justera sugeffekten utan att behöva böja dig ner.

Dammsugarpåse och indikator

Dammsugarpåsen som passar är Gameo 9312 (eller motsvarande s-bag) och har en kapacitet på 5 liter. Påsindikatorn talar om för dig när påsen är full och det är dags att byta.

Philips Philips FC9194/01 FC9194/01 Philips FC9194 - Dammsugare med 500 watt sugeffekt Philips FC9194 är en dammsugare med inbyggt allergisystem som gör utblåsluften renare än luften som redan finns i rummet. HEPA Airseal med HEPA 13-filtret fångar upp 99,5% av dammet. En turboborste för djuprengöring av mattor är perfekt för dig som har husdjur som fäller sin vinterpäls. Med en kraftfull motor på 2200W som genererar 500W sugeffekt, och med särskilt utformad dammbehållare bibehåller Philips Animal PerformerPro ett högt luftflöde som ger bästa möjliga städresultat. TriActive munstycket med ett unikt 3-in-1 system låter dig rengöra golvet på 3 sätt samtidigt. Stark motor Philips FC9194 har en kraftfull motor på hela 2200W vilket genererar 500W sugeffekt. Detta är unikt för Performer Pro. Det gör att du fångar upp de minsta partiklar och inte missar något. AirFlow Max Tack vare tekniken AirFlow max så bibehåller Performer Pro samma höga sugeffekt oavsett hur full påsen är. HEPA 13-filter HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 13-filtret som renar luften upp till 99,9%. HEPA 13-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam. TriActive+ munstycke Med TriActive munstycket rengör du golven på tre olika sätt samtidigt. 1. Den öppnar försiktigt trådar i mattor med sin specialutformade sula. 2. Sug upp stora partiklar tack vare sin stora öppning framtill 3. Två sidoborstarna sopar ihop damm och smuts som samlas vid möbler och väggar Turbomunstycke Det medföljande turbomunstycket låter dig rengöra mattor mer noggrant och enkelt få bort hår och ludd. Den roterande borsten inuti munstycket tar aktivt bort små dammpartiklar och hår så att du får en grundligare och djupare rengöring av dina mattor. Hjulen på munstycket förhindrar skada vid användning på hårda golv. 360Flex-slangfäste Philips FC9194 är utrustad med ett 360Flex-slangfäste. Det låter slangen rotera 360 grader vilket underlättar hanteringen av dammsugaren. SmartLock-koppling Philips unika SmartLock kopplingen på munstyckena och teleskopröret gör det enkelt att koppla ihop och plocka isär delarna. Med SmarLock justerar du enkelt teleskopröret till önskad längd. Extra långt grepp Det extra långa greppet gör att du kommer åt på svåråtkomliga ställen. Med luftreglaget kan du justera sugeffekten utan att behöva böja dig ner. Dammsugarpåse och indikator Dammsugarpåsen som passar är Gameo 9312 (eller motsvarande s-bag) och har en kapacitet på 5 liter. Påsindikatorn talar om för dig när påsen är full och det är dags att byta. Golvdammsugare 4,7 15 1660 SEK 1660 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare
  3. Golvdammsugare