Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Grovdammsugare med integrerad eluttag!

Nilfisk Multi 20 T

  Art.nr: 149285
  • Uttag för elhandverktyg
  • Effekt på 1400 W
  • Blåsfunktion
  • Luftmängdsreglering
  • Filterrengöringssystem

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Grovdammsugare med blåsfunktion, filterrengöringssystem och uttag för elhandverktyg
Nilfisk Multi 20 T en rymlig, kraftfull grovdammsugare för våt och torr smuts med filterrengöringssystem och eluttag med verktygsautomatik. Ett eluttag för anslutning till olika elverktyg gör det möjligt att tex suga upp slipdamm och sågspån under tiden du arbetar. Push&Clean semiautomatisk filterrengöring ger konstant hög sugförmåga. Du behöver bara hålla för sugöppningen och trycka på en knapp för att rengöra filtret. Parkeringsfunktionen för förlängningsröret är en unik och specialutvecklad hållare på maskinen.

Nilfisk Multi 20 T dammsuger enkelt upp spill så som vatten, grus och stenar. Idealisk för rengöring i t.ex. hemmet, garaget, bilen, källaren, förrådet, snickarboden, hobbyverkstaden och i samband med exempelvis renoveringar. Med blåsfunktionen kan du till exempel lösgöra löv eller smuts från svåråtkomliga ställen.

Nilfisk Multi 20 T är utrustad med en kraftfull motor på 1400 Watt, teleskopiskt rör och rymlig 20 liters behållarvolym. Levereras med golvmunstycke, fogmunstycke, borstmunstycke och verktygsadapter.

Egenskaper

 

 

Nilfisk Nilfisk Multi 20 T 107402048 Grovdammsugare med blåsfunktion, filterrengöringssystem och uttag för elhandverktyg Nilfisk Multi 20 T en rymlig, kraftfull grovdammsugare för våt och torr smuts med filterrengöringssystem och eluttag med verktygsautomatik. Ett eluttag för anslutning till olika elverktyg gör det möjligt att tex suga upp slipdamm och sågspån under tiden du arbetar. Push&Clean semiautomatisk filterrengöring ger konstant hög sugförmåga. Du behöver bara hålla för sugöppningen och trycka på en knapp för att rengöra filtret. Parkeringsfunktionen för förlängningsröret är en unik och specialutvecklad hållare på maskinen.Nilfisk Multi 20 T dammsuger enkelt upp spill så som vatten, grus och stenar. Idealisk för rengöring i t.ex. hemmet, garaget, bilen, källaren, förrådet, snickarboden, hobbyverkstaden och i samband med exempelvis renoveringar. Med blåsfunktionen kan du till exempel lösgöra löv eller smuts från svåråtkomliga ställen.Nilfisk Multi 20 T är utrustad med en kraftfull motor på 1400 Watt, teleskopiskt rör och rymlig 20 liters behållarvolym. Levereras med golvmunstycke, fogmunstycke, borstmunstycke och verktygsadapter.Egenskaper   Grovdammsugare 4,5 2 1495 SEK 1495 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare
  3. Grovdammsugare