Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Grovdammsugare med filterrengöringssystem!

Nilfisk Multi 20

  Art.nr: 149281
  • Effekt på 1400 W
  • Blåsfunktion
  • Luftmängdsreglering
  • Filterrengöringssystem
  • Krok för slangförvaring

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Grovdammsugare med blåsfunktion och filterrengöringssystem
Nilfisk Multi 20 en rymlig, kraftfull grovdammsugare för våt och torr smuts med filterrengöringssystem. Push&Clean semiautomatisk filterrengöring ger konstant hög sugförmåga. Du behöver bara hålla för sugöppningen och trycka på en knapp för att rengöra filtret. Parkeringsfunktionen för förlängningsröret är en unik och specialutvecklad hållare på maskinen.

Nilfisk Multi 20 dammsuger enkelt upp spill så som vatten, grus och stenar. Idealisk för rengöring i t.ex. hemmet, garaget, bilen, källaren, förrådet, snickarboden, hobbyverkstaden och i samband med exempelvis renoveringar. Med blåsfunktionen kan du till exempel lösgöra löv eller smuts från svåråtkomliga ställen.

Nilfisk Multi 20 är utrustad med en kraftfull motor på 1400 Watt, 2-delat plaströr och rymlig 20 liters behållarvolym. Levereras med golvmunstycke, fogmunstycke och borstmunstycke.

Egenskaper

 

 

Nilfisk Nilfisk Multi 20 107402044 Grovdammsugare med blåsfunktion och filterrengöringssystemNilfisk Multi 20 en rymlig, kraftfull grovdammsugare för våt och torr smuts med filterrengöringssystem. Push&Clean semiautomatisk filterrengöring ger konstant hög sugförmåga. Du behöver bara hålla för sugöppningen och trycka på en knapp för att rengöra filtret. Parkeringsfunktionen för förlängningsröret är en unik och specialutvecklad hållare på maskinen.Nilfisk Multi 20 dammsuger enkelt upp spill så som vatten, grus och stenar. Idealisk för rengöring i t.ex. hemmet, garaget, bilen, källaren, förrådet, snickarboden, hobbyverkstaden och i samband med exempelvis renoveringar. Med blåsfunktionen kan du till exempel lösgöra löv eller smuts från svåråtkomliga ställen.Nilfisk Multi 20 är utrustad med en kraftfull motor på 1400 Watt, 2-delat plaströr och rymlig 20 liters behållarvolym. Levereras med golvmunstycke, fogmunstycke och borstmunstycke.Egenskaper   Grovdammsugare 4 5 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare
  3. Grovdammsugare