Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

2-i-1-handdammsugare med lysdioder

Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-in-1

  Art.nr: 148104
  • Sladdlös 2-i-1-enhet
  • 2 driftlägen
  • Tvättbart filter
  • Lysdioder i munstycket
  • Cyklon funktion

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Väldesignad 2-i-1-handdammsugare med lysdioder i munstycket
Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-i-1 är en sladdlös och uppladdningsbar handdammsugare med löstagbar handenhet. Ergorapido är en väldesignad handdammsugare att du gärna har den framme och alltid till hands när du snabbt vill göra rent och snyggt. Placera den i laddningsstället där den syns så att den alltid finns redo för en snabbstädning. Läcker handdammsugare i färgen Antique Steel.

2-i-1 funktion - sladdlös med löstagbar handenhet
Utan sladd och med ett superflexibelt munstycke med roterande borste rengör du snabbt och enkelt golv och mattor. Med den löstagbara handenheten och de praktiska tillbehören gör du enkelt rent även på bord och andra möbler. Tryck bara på knappen på skaftet så får du loss handenheten.

Superflexibelt munstycke
Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-i-1 är utrustad med superflexibelt munstycke med roterande borste. Det dubbelledade munstycket gör det enkelt att styra runt möbler och andra hinder med en enkel sväng på handtaget. Högpresterande munstycke med glidytor och fyra hjul ger dammsugningen maximal kontroll över luftflödet.

On-off knapp som du inte behöver hålla in
När du väl har slagit på med On-off knappen är Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-i-1 igång till dess att du slår av den.

Lysdioder i munstycket
Med frontljus i handdammsugarens munstycke missar du inte en enda smula.

Cyklonkraft
Eftersom cyklonkraften separerar dammpartiklarna från luftströmmen så sätts inte filtret igen och därmed hålls sugkraften på topp under längre tid.

Enkel rengöring av borsten
Med ett enkelt knapptryck på munstycket lossas borsten för enkel och hygienisk rengöring.

Enkel filterrengöring
Ta loss dammbehållaren från handenheten, dra och släpp i handtaget ca 5-10 ggr för att göra rent innerfiltret. Dammet faller ner i dammbehållaren som bara är att tömma.

Hygientömning
Öppna luckan på handenhetens framsida och töm med hjälp av din vanliga dammsugare.

Parkeringshjälp
Gummerad baksida håller Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-i-1 på plats lutandes mot till exempel ett bord eller en stol när du tar en paus.
 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Electrolux Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-in-1 ZB2901 Väldesignad 2-i-1-handdammsugare med lysdioder i munstycket Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-i-1 är en sladdlös och uppladdningsbar handdammsugare med löstagbar handenhet. Ergorapido är en väldesignad handdammsugare att du gärna har den framme och alltid till hands när du snabbt vill göra rent och snyggt. Placera den i laddningsstället där den syns så att den alltid finns redo för en snabbstädning. Läcker handdammsugare i färgen Antique Steel. 2-i-1 funktion - sladdlös med löstagbar handenhet Utan sladd och med ett superflexibelt munstycke med roterande borste rengör du snabbt och enkelt golv och mattor. Med den löstagbara handenheten och de praktiska tillbehören gör du enkelt rent även på bord och andra möbler. Tryck bara på knappen på skaftet så får du loss handenheten. Superflexibelt munstycke Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-i-1 är utrustad med superflexibelt munstycke med roterande borste. Det dubbelledade munstycket gör det enkelt att styra runt möbler och andra hinder med en enkel sväng på handtaget. Högpresterande munstycke med glidytor och fyra hjul ger dammsugningen maximal kontroll över luftflödet. On-off knapp som du inte behöver hålla in När du väl har slagit på med On-off knappen är Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-i-1 igång till dess att du slår av den. Lysdioder i munstycket Med frontljus i handdammsugarens munstycke missar du inte en enda smula. Cyklonkraft Eftersom cyklonkraften separerar dammpartiklarna från luftströmmen så sätts inte filtret igen och därmed hålls sugkraften på topp under längre tid. Enkel rengöring av borsten Med ett enkelt knapptryck på munstycket lossas borsten för enkel och hygienisk rengöring. Enkel filterrengöring Ta loss dammbehållaren från handenheten, dra och släpp i handtaget ca 5-10 ggr för att göra rent innerfiltret. Dammet faller ner i dammbehållaren som bara är att tömma. Hygientömning Öppna luckan på handenhetens framsida och töm med hjälp av din vanliga dammsugare. Parkeringshjälp Gummerad baksida håller Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-i-1 på plats lutandes mot till exempel ett bord eller en stol när du tar en paus.   Handdammsugare 3,4 5 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare
  3. Handdammsugare