Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Effektiv handdammsugare med enkel borstrengöring

Electrolux ZB2941

  Art.nr: 191998
  • Sladdlös 2-i-1-enhet
  • Lysdioder i munstycket
  • Cyklon funktion
  • BrushRollClean
  • Flexibelt munstycke

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ergorapido 2-in-1 - Effektiv med enkel bortsrengöring

Nya Ergorapido 2-i-1 är nu en ännu bättre batteridammusgare med förbättrade funktioner. Bland annat finns belysning på munstycket för enklare städning och så är dammsugaren utrustad med Litium batteri för bästa prestanda samt med BrushRollClean för enkel rengöring av borstvalsen.

Ergorapido rengör på ett ögonblick - Överallt, när som helst. Nya Ergorapido 2-i-1 är nu en ännu bättre batteridammusgare med förbättrade funktioner. Bland annat finns BrushRollClean för enkel rengöring av borstvalsen och belysning på munstycket för att du skall kunna se ordentligt när du städar.

En dammkapacitet på 0,5 liter och ett filtreringssystem med cyklonteknik vilket separerar dammet från luften och ger en ren utblåsning av luften. Ljudnivån är på endast 77dB.

Cyklonkraft

Eftersom cyklonkraften separerar dammpartiklarna från luftströmmen så sätts inte filtret igen och därmed hålls sugkraften på topp under längre tid. 

BrushRollClean

Unik rengöringsfunktion för borstvalsen med utmärkt prestanda och resultat. Du behöver bara trycka ner en pedal för att rensa borstvalsen från hår och damm.

2-in-1 funktion

Behöver du dammsuga upp smulor från bordet eller rengöra bilen kommer denna funktion väl till pass. Tryck bara på knappen på skaftet så får du loss handenheten och när du sätter tillbaka den kan du snabbt fortsätta med golven.

Flexibelt munstycke

Det dubbelledade munstycket gör det mycket enkelt att styra runt möbler och andra hinder såsom barnen leksaker eller skorna i hallen. Detta gör du med en enkel sväng på handtaget.

Lysdioder i munstycket

Med frontljus i handdammsugarens munstycke missar du inte en enda smula. 

Sladdlös och laddningsbar

Laddningstiden är c:a 16 timmar vilket ger en drifttid på 12 minuter. Batteriet är Li-Ion vilket har en lång livstid En laddstation medföljer enheten så att den alltid är redo när du behöver den.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Electrolux Electrolux ZB2941 Ergorapido 2-in-1 - Effektiv med enkel bortsrengöringNya Ergorapido 2-i-1 är nu en ännu bättre batteridammusgare med förbättrade funktioner. Bland annat finns belysning på munstycket för enklare städning och så är dammsugaren utrustad med Litium batteri för bästa prestanda samt med BrushRollClean för enkel rengöring av borstvalsen.Ergorapido rengör på ett ögonblick - Överallt, när som helst. Nya Ergorapido 2-i-1 är nu en ännu bättre batteridammusgare med förbättrade funktioner. Bland annat finns BrushRollClean för enkel rengöring av borstvalsen och belysning på munstycket för att du skall kunna se ordentligt när du städar.En dammkapacitet på 0,5 liter och ett filtreringssystem med cyklonteknik vilket separerar dammet från luften och ger en ren utblåsning av luften. Ljudnivån är på endast 77dB.CyklonkraftEftersom cyklonkraften separerar dammpartiklarna från luftströmmen så sätts inte filtret igen och därmed hålls sugkraften på topp under längre tid. BrushRollCleanUnik rengöringsfunktion för borstvalsen med utmärkt prestanda och resultat. Du behöver bara trycka ner en pedal för att rensa borstvalsen från hår och damm.2-in-1 funktionBehöver du dammsuga upp smulor från bordet eller rengöra bilen kommer denna funktion väl till pass. Tryck bara på knappen på skaftet så får du loss handenheten och när du sätter tillbaka den kan du snabbt fortsätta med golven.Flexibelt munstyckeDet dubbelledade munstycket gör det mycket enkelt att styra runt möbler och andra hinder såsom barnen leksaker eller skorna i hallen. Detta gör du med en enkel sväng på handtaget.Lysdioder i munstycketMed frontljus i handdammsugarens munstycke missar du inte en enda smula. Sladdlös och laddningsbarLaddningstiden är c:a 16 timmar vilket ger en drifttid på 12 minuter. Batteriet är Li-Ion vilket har en lång livstid En laddstation medföljer enheten så att den alltid är redo när du behöver den. Handdammsugare 4,5 2 999 SEK 999 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare
  3. Handdammsugare