Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Sladdlös dammsugare med 2-i-1-funktion

Philips FC6162/02

  Art.nr: 224196
  • PowerCyclone-teknik
  • Sladdlös drift
  • 2-i-1-funktion
  • Parkeringsposition
  • Borste och fogmunstycke

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips FC6162/02 är en handdammsugare som ger dig möjligheten att grundligt rengöra hårda golv och mattor. PowerCyclone-tekniken ger konstant hög sugeffekt för bästa resultat. Och med turbo-munstycket samlas det in mer damm och ludd i ett svep.

PowerCyclone-teknik

PowerCyclone-tekniken ger noggranna städresultaten i ett svep i två högeffektiva steg: 1) Luften går snabbt in i PowerCyclone tack vare det raka och släta luftintaget. 2) Det böjda luftröret gör att luften snabbt leds in i den cykloniska kammaren, där separeras dammet från luften.

Sladdlös drift

Slipp sladden och rengör enkelt överallt. Tack vare de uppladdningsbara batterierna rengör du överallt utan att krångla med sladden.

2-i-1-funktion

2-i-1-funktionen ger dig en dammsugare med skaft och en handdammsugare i en enhet, för rengöring av både golv och möbler.

Enkelt och hygieniskt

Du tömmer dammet direkt från dammbehållaren i soppåsen. Systemet är enkelt att tömma, i ett steg, och du rör aldrig vid smutsen. Enkel att tömma och hygienisk att rengöra.

Parkeringsposition

Skaftet har en praktisk parkeringsposition där det kan stå upprätt, både med och utan handdammsugaren. Därför kan du smidigt parkera skaftet var du vill, även medan du håller på att städa.

Philips Philips FC6162/02 FC6162/02 Philips FC6162/02 är en handdammsugare som ger dig möjligheten att grundligt rengöra hårda golv och mattor. PowerCyclone-tekniken ger konstant hög sugeffekt för bästa resultat. Och med turbo-munstycket samlas det in mer damm och ludd i ett svep. PowerCyclone-teknik PowerCyclone-tekniken ger noggranna städresultaten i ett svep i två högeffektiva steg: 1) Luften går snabbt in i PowerCyclone tack vare det raka och släta luftintaget. 2) Det böjda luftröret gör att luften snabbt leds in i den cykloniska kammaren, där separeras dammet från luften. Sladdlös drift Slipp sladden och rengör enkelt överallt. Tack vare de uppladdningsbara batterierna rengör du överallt utan att krångla med sladden. 2-i-1-funktion 2-i-1-funktionen ger dig en dammsugare med skaft och en handdammsugare i en enhet, för rengöring av både golv och möbler. Enkelt och hygieniskt Du tömmer dammet direkt från dammbehållaren i soppåsen. Systemet är enkelt att tömma, i ett steg, och du rör aldrig vid smutsen. Enkel att tömma och hygienisk att rengöra. Parkeringsposition Skaftet har en praktisk parkeringsposition där det kan stå upprätt, både med och utan handdammsugaren. Därför kan du smidigt parkera skaftet var du vill, även medan du håller på att städa. Handdammsugare 5 2 1089 SEK 1089 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare
  3. Handdammsugare