Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Robotdammsugare med automatisk laddning

Hoover RBC003

  Art.nr: 198113
  • Laddningstid: 4 timmar
  • Microfilter
  • Dammkapacitet: 0,5 liter
  • Tystgående
  • Automatisk laddning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hoover RBC003

En robotdammsugare gör jobbet åt dig och håller rent i hemmet och Hoover RBC003 är självgående, tyst och smidig. Du kan själv anpassa den enligt ditt hem eller dina rutiner tack vare olika städprogram.

Dammbehållaren är på 0,5 liter vilken du enkelt tömmer i sopkorgen när den är full. Roboten återvänder till laddstationen både när batteriet är slut och behållaren är full.

Snäll mot dina möbler

Robotdammsugaren är utrustad med riktigt mjuka stötdämpare för att undvika att exempelvis stöta i möbler. Låt RBC003 göra jobbet åt dig utan att oroa dig för möblerna. Den har även anti fall down-sensor för att förhindra att den ramlar ned från höjder och trappkanter.

Microfilter

Filtret gör att utblåsluften blir renare och dammpartiklar stannar kvar i dammsugaren.

Automatisk retur till laddstation

När Hoover RBC003 får svagt batteri återvänder den själv till sin laddstation för att ladda och sedan fortsätta städningen.

Tystgående

Med RBC003 är det öronbedövande dammsugarljudet historia. Robotdammsugaren har en ljudnivå på endast 60 Decibel för en tyst dammsugning.

Hoover Hoover RBC003 39000845 Hoover RBC003En robotdammsugare gör jobbet åt dig och håller rent i hemmet och Hoover RBC003 är självgående, tyst och smidig. Du kan själv anpassa den enligt ditt hem eller dina rutiner tack vare olika städprogram.Dammbehållaren är på 0,5 liter vilken du enkelt tömmer i sopkorgen när den är full. Roboten återvänder till laddstationen både när batteriet är slut och behållaren är full.Snäll mot dina möblerRobotdammsugaren är utrustad med riktigt mjuka stötdämpare för att undvika att exempelvis stöta i möbler. Låt RBC003 göra jobbet åt dig utan att oroa dig för möblerna. Den har även anti fall down-sensor för att förhindra att den ramlar ned från höjder och trappkanter.MicrofilterFiltret gör att utblåsluften blir renare och dammpartiklar stannar kvar i dammsugaren.Automatisk retur till laddstationNär Hoover RBC003 får svagt batteri återvänder den själv till sin laddstation för att ladda och sedan fortsätta städningen.TystgåendeMed RBC003 är det öronbedövande dammsugarljudet historia. Robotdammsugaren har en ljudnivå på endast 60 Decibel för en tyst dammsugning. Robotdammsugare 2,4 7 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare
  3. Robotdammsugare