Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Robotdammsugare med trappsensor

Skantic Robot Cleaner 10

  Art.nr: 190952
 • Klarar trösklar på max 1 cm
 • Drifttid: 45 minuter
 • Trappsensor
 • Dammbehållare 180ml
 • Smart-Cleaning
Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 5 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Experttester

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Skantic - Robotdammsugare med trappsensor

Skatic robotdammsugare är den lilla roboten som hjälper dig med städningen hemma så att du kan göra annat, roligare än att städa. Denna minirobotdammsugare är utrustad med funktioner som är lämpliga för att städa golvytor i hemmet och kontoret, t.ex. trä, kakel och linoleum.

Smart-Cleaning program

Robotdammsugaren 5 olika rengöringslägen. I illustrationen nedan ser du de olika rengöringslägena som roboten växlar mellan under städningen mellan.

Dammbehållare

Dammbehållaren i robotdammsugaren har en kapacitet på 180ml innan den behöver tömmas. Tömningen sker enkelt i din vanliga papperskorg så inga påsbyten eller liknande krävs för att underhålla din robot.

Drift och laddning

I robotdammsugaren sitter ett NiMH batteri på 800 mA vilket ger en drifttid på c:a 45 minuter och en laddningstid på endast 5 timmar. 

Trappsensor

Dammsugaren känner av trappor samt avsatser och undviker automatiskt dessa vilket säkertställer att roboten inte ramlar ner för trappor och går sönder.

Roboten är 270 mm i diameter och 76 mm på höjden.

Innehåll

 • Skantic robot cleaner 10
 • Batteri
 • Batteriladdare
 • 2 borstar
 • Bruksanvisning

Titta även på

Cleanmate Cleanmate S800
(14 st)
 • UV-lampa som dödar bakterier
 • Moppfunktion med mikrofiber
 • M3 Rekommenderar 2016

2 349:-

Skantic Skantic Robot Cleaner 10 Robot Cleaner 10 Skantic - Robotdammsugare med trappsensorSkatic robotdammsugare är den lilla roboten som hjälper dig med städningen hemma så att du kan göra annat, roligare än att städa. Denna minirobotdammsugare är utrustad med funktioner som är lämpliga för att städa golvytor i hemmet och kontoret, t.ex. trä, kakel och linoleum.Smart-Cleaning programRobotdammsugaren 5 olika rengöringslägen. I illustrationen nedan ser du de olika rengöringslägena som roboten växlar mellan under städningen mellan. DammbehållareDammbehållaren i robotdammsugaren har en kapacitet på 180ml innan den behöver tömmas. Tömningen sker enkelt i din vanliga papperskorg så inga påsbyten eller liknande krävs för att underhålla din robot.Drift och laddningI robotdammsugaren sitter ett NiMH batteri på 800 mA vilket ger en drifttid på c:a 45 minuter och en laddningstid på endast 5 timmar. TrappsensorDammsugaren känner av trappor samt avsatser och undviker automatiskt dessa vilket säkertställer att roboten inte ramlar ner för trappor och går sönder.Roboten är 270 mm i diameter och 76 mm på höjden.Innehåll Skantic robot cleaner 10BatteriBatteriladdare2 borstarBruksanvisning Robotdammsugare 4,2 85 699 SEK 699 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare
 3. Robotdammsugare