Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Modulär batteridriven generator i portabelt format

EcoFlow River 600

  Art.nr: 1015692
  • Kapacitet: 288 Wh
  • Ladda upp till 9 enheter samtidigt
  • För enheter upp till 1200 W
  • Fulladdad på bara 100 minuter
  • Modulär design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

EcoFlow River 600 är en batteridriven generator i portabelt format. Generatorn har en kapacitet om 288 Wh, väger så lite som 5 kg och är utrustad med bl.a. tre stycken 600 W eluttag och fyra USB-uttag – perfekt för campingturer och festivaler, eller bara som extra back-up i hemmet. River 600 har en modulär utformning som gör att systemet enkelt kan anpassas till just ditt behov, där kapaciteten snabbt kan dubblas med ett extra batteri för att bli MAX. River 600-serien tänjer på gränserna för vad en bärbar generator kan göra.

EcoFlow River 600 vs River 600 MAX

Skillnaden mellan River 600 och River 600 MAX ligger i kapaciteten, där MAX-varianten har dubbelt så hög kapacitet (576 vs 288 Wh). Den smarta, modulära designen gör dock att du kan omvandla din EcoFlow River 600 till en MAX i efterhand, genom att köpa till ett add-on battery. Perfekt om du skulle behöva extra kraft i framtiden, men inte är sugen på att köpa en ny generator.

Varför en batteridriven generator?

Det finns många problem med traditionella bränsledrivna generatorer, till exempel just att de är bränsledrivna. Bortsett från den avsevärt högre ljudvolymen detta medför, så avger bränsledrivna generatorer även kolmonoxid, en gas som är farlig för människor att andas in. Kolmonoxiden gör att en bränsledriven generator inte lämpar sig speciellt väl för inomhusbruk, medans en batteridriven generator kan användas inomhus helt riskfritt. En batteridriven generator är dessutom betydligt mer kompakt, väger mindre och kräver inget underhåll.

För enheter upp till 1200 W

RIVER 600 är utrustad med en transformativ 600 W-växelriktare med X-Boost-teknik som tänjer på gränserna för vad ett bärbart batteri kan göra. X-Boost teknikens inbyggda algoritmer kan sänka spänningen så att även tunga enheter under 1200 W kan fungera. Kapaciteten på 288 Wh ger tillräckligt med kräm för att driva väsentliga enheter i flera timmar, beroende på den faktiska uteffekten respektive enheter behöver.

Kompatibel med 80 % av hushållets apparater

Med hjälp av avancerade algoritmer från X-Boost Technology är EcoFlow River 600 kompatibel med omkring 80 % av alla hushållsapparater. Stundande urladdningshastighet och X-Boostläget kan du monitorera och styra via EcoFlow-appen. Nedan finner du ett axplock hushållsprodukter River 600 har stöd för.

Kompatibel med 80 % av hushållets apparater

Laddas snabbt med X-Stream

EcoFlow har lagt väldigt mycket tid och energi på att garantera att generatorn kan laddas upp snabbt. Resultatet av två års slit heter "X-Stream Recharge Technology" och gör att River 600 kan laddas upp hela 5 gånger så snabbt som andra batteridrivna generatorer i samma storlek på marknaden. 0 till 80 % på 60 minuter, fulladdad på omkring 100 minuter i ett vanligt vägguttag. Den kan även laddas med hjälp av solenergi, där en effekt på upp till 200 W stödjs för uppladdning på mindre än två timmar i perfekt solljus.

Laddas snabbt med X-Stream
1015692 1015692 EcoFlow EcoFlow River 600 EFRIVER600-EU EcoFlow River 600 är en batteridriven generator i portabelt format. Generatorn har en kapacitet om 288 Wh, väger så lite som 5 kg och är utrustad med bl.a. tre stycken 600 W eluttag och fyra USB-uttag – perfekt för campingturer och festivaler, eller bara som extra back-up i hemmet. River 600 har en modulär utformning som gör att systemet enkelt kan anpassas till just ditt behov, där kapaciteten snabbt kan dubblas med ett extra batteri för att bli MAX. River 600-serien tänjer på gränserna för vad en bärbar generator kan göra.EcoFlow River 600 vs River 600 MAXSkillnaden mellan River 600 och River 600 MAX ligger i kapaciteten, där MAX-varianten har dubbelt så hög kapacitet (576 vs 288 Wh). Den smarta, modulära designen gör dock att du kan omvandla din EcoFlow River 600 till en MAX i efterhand, genom att köpa till ett add-on battery. Perfekt om du skulle behöva extra kraft i framtiden, men inte är sugen på att köpa en ny generator.Varför en batteridriven generator?Det finns många problem med traditionella bränsledrivna generatorer, till exempel just att de är bränsledrivna. Bortsett från den avsevärt högre ljudvolymen detta medför, så avger bränsledrivna generatorer även kolmonoxid, en gas som är farlig för människor att andas in. Kolmonoxiden gör att en bränsledriven generator inte lämpar sig speciellt väl för inomhusbruk, medans en batteridriven generator kan användas inomhus helt riskfritt. En batteridriven generator är dessutom betydligt mer kompakt, väger mindre och kräver inget underhåll.För enheter upp till 1200 WRIVER 600 är utrustad med en transformativ 600 W-växelriktare med X-Boost-teknik som tänjer på gränserna för vad ett bärbart batteri kan göra. X-Boost teknikens inbyggda algoritmer kan sänka spänningen så att även tunga enheter under 1200 W kan fungera. Kapaciteten på 288 Wh ger tillräckligt med kräm för att driva väsentliga enheter i flera timmar, beroende på den faktiska uteffekten respektive enheter behöver.Kompatibel med 80 % av hushållets apparaterMed hjälp av avancerade algoritmer från X-Boost Technology är EcoFlow River 600 kompatibel med omkring 80 % av alla hushållsapparater. Stundande urladdningshastighet och X-Boostläget kan du monitorera och styra via EcoFlow-appen. Nedan finner du ett axplock hushållsprodukter River 600 har stöd för.Laddas snabbt med X-StreamEcoFlow har lagt väldigt mycket tid och energi på att garantera att generatorn kan laddas upp snabbt. Resultatet av två års slit heter "X-Stream Recharge Technology" och gör att River 600 kan laddas upp hela 5 gånger så snabbt som andra batteridrivna generatorer i samma storlek på marknaden. 0 till 80 % på 60 minuter, fulladdad på omkring 100 minuter i ett vanligt vägguttag. Den kan även laddas med hjälp av solenergi, där en effekt på upp till 200 W stödjs för uppladdning på mindre än två timmar i perfekt solljus. Elartiklar 3999 SEK 3999 NewCondition PreOrder
  1. Hem & Hushåll
  2. Elartiklar