Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Grenuttag i kubisk form med petsäkra kontakter

Allocacoc Powercube Extended 1,5 m USB

  Art.nr: 1003760
 • 4 st strömuttag
 • Kabellängd: 1,5 meter
 • 2x USB-A 2,1 A
 • Petsäkra kontakter
 • 2 års garanti

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Powercube Extended är en kubiskt formad gren-uttag som lämpar sig perfekt att få plats med större kontakter och adaptrar som normalt sätt tar upp mycket plats. Tack vare den kubiska formen slipper man detta problemet och möjligheten att bygga ut med flera Powercubes för att få ännu mer uttag. 

Powercube Extended levereras med en kabel på 1,5 meter. På grenuttaget sitter det även två stycken USB-portar för att enkelt kunna ladda mobiler eller surfplattor.

Ha plats med alla adaptrar och kontakter

Världen skulle vara en effektivare plats, om de enheter vi använder hade kompakta kontakter. Tyvärr kommer de flesta av våra tekniska tillbehör med stora adaptrar som täcker intilliggande uttag, vilket ofta tar upp närmare all plats på ett uttag. Med den unikt utformade PowerCube Extended undviker man att ta upp all plats på grendosan eller vägguttaget, håller saker enkelt och effektivt.

Slipp trassel 

Vardagsrum är fullt med kablar och kontakter. Brist på uttag leder människor till att sätta ihop flera grendosor tillsammans, vilket skapar en obehaglig utseende och potentiellt farlig situation. Du kan undvika denna röra med PowerCube Extended, som gör att strömsladdar kan kombineras i en kompakt lösning.

Ha flera maskiner inkopplade

I de flesta kök är bänkskivorna täckta med olika apparater, från brödröstar  till kaffebryggare, men saknar tillräckligt med uttag. Med PowerCube Extended ansluten i ett uttag, får du fem extra uttag. Tack vare detta kommer det att finnas möjligheter att ha brödröstar och kaffebryggare anslutna hela tiden.

Skapa en egen förgreningsdosa

Modulsystemet för PowerCube Extended tillåter att kuber staplas för att tillgodose önskad mängd uttag, skapa en skräddarsydd kraftkälla.

Dubbel laddning

PowerCube Extended levereras med dubbla högeffektiva USB-portar (2.1A) som tillåter laddning av två enheter samtidigt, inklusive smarttelefoner och surfplattor (som iPhone och iPad). Laddningstiden blir kortare än vid laddning via en USB-port på din laptop.

Titta även på

(1 st)
 • 6 st strömuttag
 • Kabellängd: 1,5 meter
 • Överspänningsskydd för modem och router

299:-

Titta även på

(1 st)
 • 6 st strömuttag
 • Kabellängd: 1,5 meter
 • Överspänningsskydd för modem och router

299:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1003760 Allocacoc Allocacoc Powercube Extended 1,5 m USB 1402GYDEEUPC Powercube Extended är en kubiskt formad gren-uttag som lämpar sig perfekt att få plats med större kontakter och adaptrar som normalt sätt tar upp mycket plats. Tack vare den kubiska formen slipper man detta problemet och möjligheten att bygga ut med flera Powercubes för att få ännu mer uttag.  Powercube Extended levereras med en kabel på 1,5 meter. På grenuttaget sitter det även två stycken USB-portar för att enkelt kunna ladda mobiler eller surfplattor. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Ha plats med alla adaptrar och kontakter Världen skulle vara en effektivare plats, om de enheter vi använder hade kompakta kontakter. Tyvärr kommer de flesta av våra tekniska tillbehör med stora adaptrar som täcker intilliggande uttag, vilket ofta tar upp närmare all plats på ett uttag. Med den unikt utformade PowerCube Extended undviker man att ta upp all plats på grendosan eller vägguttaget, håller saker enkelt och effektivt. Slipp trassel  Vardagsrum är fullt med kablar och kontakter. Brist på uttag leder människor till att sätta ihop flera grendosor tillsammans, vilket skapar en obehaglig utseende och potentiellt farlig situation. Du kan undvika denna röra med PowerCube Extended, som gör att strömsladdar kan kombineras i en kompakt lösning. Ha flera maskiner inkopplade I de flesta kök är bänkskivorna täckta med olika apparater, från brödröstar  till kaffebryggare, men saknar tillräckligt med uttag. Med PowerCube Extended ansluten i ett uttag, får du fem extra uttag. Tack vare detta kommer det att finnas möjligheter att ha brödröstar och kaffebryggare anslutna hela tiden. Skapa en egen förgreningsdosa Modulsystemet för PowerCube Extended tillåter att kuber staplas för att tillgodose önskad mängd uttag, skapa en skräddarsydd kraftkälla. Dubbel laddning PowerCube Extended levereras med dubbla högeffektiva USB-portar (2.1A) som tillåter laddning av två enheter samtidigt, inklusive smarttelefoner och surfplattor (som iPhone och iPad). Laddningstiden blir kortare än vid laddning via en USB-port på din laptop. Grenuttag 5 1 249 SEK 249 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Elartiklar
 3. Grenuttag