Platsbesparande grendosa för trånga utrymmen

Andersson ELS 2.3 - Power strip flat, 6way, 1,7m

  Art.nr: 1003987
 • Kabellängd: 1,7 meter
 • 6 st strömuttag
 • Kompakt design för placering bakom TV
 • Platt, platsbesparande kontakt
 • Effekt: 575 W

Andra alternativ för dig

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson ELS 2.3 är en kompakt grendosa speciellt anpassad för användning i trånga utrymmen som exempelvis bakom den vägghängda TV:n eller i anslutning till din TV-möbel. Med sex strömuttag kan du använda samma grendosa för TV, soundbar, högtalare, mediaspelare, modem och laddstation. Andersson ELS 2.3 har en 1,7 meter lång kabel med en platt kontakt. Grendosan har även förborrade hål för montering på vägg eller möbler.

Andersson ELS 2.3 - Platsbesparande grendosa för trånga utrymmen

Mängder av strömuttag för dina enheter

Andersson ELS 2.3 har sex stycken strömuttag anpassade för EU-kontakt vilket gör att du kan använda samma grendosa för exempelvis TV, mediaspelare, soundbar och modem och ändå få plats med fler strömanslutna enheter. Grendosans totala effekt är på 575 W.

Fäste för montering på möbler eller vägg

På baksidan av grenuttaget finns två hål som du kan använda för att montera grenuttaget på väggen eller på baksidan av TV-möbeln.

Andersson ELS 2.3 - Platsbesparande grendosa för trånga utrymmen

Platt och platsbesparande kontakt

Andersson ELS 2.3 har en platt kontakt vilket gör den utmärkt för eluttag bakom möbler eller på andra platser där det är ont om utrymme.

Specifikationer Andersson ELS 2.3:

 • Effekt: 575 W
 • Antal strömuttag: 6 st
 • Förborrade hål för montering på vägg
 • Kabellängd 1,7 meter
  (OBS: Förpackningen är felmärkt)
 • Dimensioner: 149 x 80 x 28 mm
 • Vikt : 254 gram
1003987 Andersson Andersson ELS 2.3 - Power strip flat, 6way, 1,7m VN-16040527 Andersson ELS 2.3 är en kompakt grendosa speciellt anpassad för användning i trånga utrymmen som exempelvis bakom den vägghängda TV:n eller i anslutning till din TV-möbel. Med sex strömuttag kan du använda samma grendosa för TV, soundbar, högtalare, mediaspelare, modem och laddstation. Andersson ELS 2.3 har en 1,7 meter lång kabel med en platt kontakt. Grendosan har även förborrade hål för montering på vägg eller möbler. Mängder av strömuttag för dina enheter Andersson ELS 2.3 har sex stycken strömuttag anpassade för EU-kontakt vilket gör att du kan använda samma grendosa för exempelvis TV, mediaspelare, soundbar och modem och ändå få plats med fler strömanslutna enheter. Grendosans totala effekt är på 575 W. Fäste för montering på möbler eller vägg På baksidan av grenuttaget finns två hål som du kan använda för att montera grenuttaget på väggen eller på baksidan av TV-möbeln. Platt och platsbesparande kontakt Andersson ELS 2.3 har en platt kontakt vilket gör den utmärkt för eluttag bakom möbler eller på andra platser där det är ont om utrymme. Specifikationer Andersson ELS 2.3: Effekt: 575 WAntal strömuttag: 6 stFörborrade hål för montering på väggKabellängd 1,7 meter(OBS: Förpackningen är felmärkt)Dimensioner: 149 x 80 x 28 mmVikt : 254 gram Grenuttag 5 3 99 SEK 99 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Elartiklar
 3. Grenuttag