Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Platsbesparande grendosa för trånga utrymmen

Andersson ELS 2.4 - Power strip flat 4 way 1.7m

  Art.nr: 1003988
 • Kabellängd: 1,7 meter
 • 4 st strömuttag + 2 USB-A-portar
 • Kompakt design för placering bakom TV
 • Platt, platsbesparande kontakt
 • Effekt: 575 W

Andra alternativ för dig

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson ELS 2.4 är en kompakt grendosa speciellt anpassad för användning i trånga utrymmen som exempelvis bakom den vägghängda TV:n eller i anslutning till din TV-möbel. Med fyra ström uttag och två USB-A-portar kan du använda samma grendosa för TV, soundbar, mediaspelare och modem samtidigt som du kan använda USB-portarna för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra USB-drivna enheter.

Andersson ELS 2.4 har en 1,7 meter lång kabel med en platt kontakt. Grendosan har även förborrade hål för montering på vägg eller möbel.

Andersson ELS 2.4 - Platsbesparande grendosa för trånga utrymmen

Grendosa med fyra strömuttag

Grendosan har fyra stycken strömuttag anpassade för EU-kontakt. Använd grendosan och anslut TV, soundbar, mediaspelare och högtalare. Grendosans totala effekt är på 575 W.

Två USB-portar för laddning

Andersson ELS 2.4 har två stycken USB-portar avsedda för laddning av mobiltelefoner, surfplattor eller andra produkter som laddas med USB. Det enda som behövs är en USB-kabel som passar din enhet. 

Fäste för montering på möbler eller vägg

På baksidan av grenuttaget finns två hål som du kan använda för att montera grenuttaget på väggen eller på baksidan av TV-möbeln.

Andersson ELS 2.4 - Platsbesparande grendosa för trånga utrymmen

Platt och platsbesparande kontakt

Andersson ELS 2.4 har en platt kontakt vilket gör den utmärkt för eluttag bakom möbler eller på andra platser där det är ont om utrymme.

Specifikationer Andersson ELS 2.4

 • Effekt: 575 W
 • Antal strömuttag: 4
 • Två USB-A-portar 2,4 A
 • Kabellängd: 1,7 meter
  OBS: Förpackningen är felmärkt)
 • Dimensioner: 149 x 80 x 28 mm
 • Vikt: 250 gram
Andersson ELS 2.4 - Platsbesparande grendosa för trånga utrymmen
1003988 Andersson Andersson ELS 2.4 - Power strip flat 4 way 1.7m VN-16040528 Andersson ELS 2.4 är en kompakt grendosa speciellt anpassad för användning i trånga utrymmen som exempelvis bakom den vägghängda TV:n eller i anslutning till din TV-möbel. Med fyra ström uttag och två USB-A-portar kan du använda samma grendosa för TV, soundbar, mediaspelare och modem samtidigt som du kan använda USB-portarna för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra USB-drivna enheter. Andersson ELS 2.4 har en 1,7 meter lång kabel med en platt kontakt. Grendosan har även förborrade hål för montering på vägg eller möbel. Grendosa med fyra strömuttag Grendosan har fyra stycken strömuttag anpassade för EU-kontakt. Använd grendosan och anslut TV, soundbar, mediaspelare och högtalare. Grendosans totala effekt är på 575 W. Två USB-portar för laddning Andersson ELS 2.4 har två stycken USB-portar avsedda för laddning av mobiltelefoner, surfplattor eller andra produkter som laddas med USB. Det enda som behövs är en USB-kabel som passar din enhet.  Fäste för montering på möbler eller vägg På baksidan av grenuttaget finns två hål som du kan använda för att montera grenuttaget på väggen eller på baksidan av TV-möbeln. Platt och platsbesparande kontakt Andersson ELS 2.4 har en platt kontakt vilket gör den utmärkt för eluttag bakom möbler eller på andra platser där det är ont om utrymme. Specifikationer Andersson ELS 2.4 Effekt: 575 WAntal strömuttag: 4Två USB-A-portar 2,4 AKabellängd: 1,7 meterOBS: Förpackningen är felmärkt)Dimensioner: 149 x 80 x 28 mmVikt: 250 gram Grenuttag 4 1 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Elartiklar
 3. Grenuttag