Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson ELS 4.0 är en grendosa med fyra jordade uttag som låter dig utöka anslutningsmöjligheterna i hemmet. På baksidan av grendosan finner du två upphängningsbeslag som ger dig möjlighet att hänga upp dosan där du tycker att det passar.

Designad med en diskret strömbrytare helt i vitt blir dosan mer stilren och smälter bättre in i sin omgivning.

Platt platsbesparande kontakt

Grendosans kontakt har en platt design vilket gör att kontakten tar minimalt med plats i vägguttaget. Det gör den perfekt för uttag bakom möbler eller på andra ställen där utrymmet är begränsat. Kontakten är dessutom utrustad med ett handtag, så att du enkelt kan dra ur den ur sitt uttag om du skulle vilja flytta på grendosan eller behöver byta strömuttag.

Titta även på

(1 st)
  • 4 st strömuttag
  • Kabellängd: 1,5 meter
  • Överspänningsskydd

129:-

Titta även på

(1 st)
  • 4 st strömuttag
  • Kabellängd: 1,5 meter
  • Överspänningsskydd

129:-

Andersson Andersson ELS 4.0 - 4 way 1,5m, White GES-169 Andersson ELS 4.0 är en grendosa med fyra jordade uttag som låter dig utöka anslutningsmöjligheterna i hemmet. På baksidan av grendosan finner du två upphängningsbeslag som ger dig möjlighet att hänga upp dosan där du tycker att det passar.Designad med en diskret strömbrytare helt i vitt blir dosan mer stilren och smälter bättre in i sin omgivning. Platt platsbesparande kontakt Grendosans kontakt har en platt design vilket gör att kontakten tar minimalt med plats i vägguttaget. Det gör den perfekt för uttag bakom möbler eller på andra ställen där utrymmet är begränsat. Kontakten är dessutom utrustad med ett handtag, så att du enkelt kan dra ur den ur sitt uttag om du skulle vilja flytta på grendosan eller behöver byta strömuttag. Grenuttag 79 SEK 79 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Elartiklar
  3. Grenuttag