Andersson ELS 5.0 - 4 way with switch, USB 5V 2.1A, 1,5m White - 4-vägs grendosa med två USB-portar
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

4-vägs grendosa med två USB-portar

Andersson ELS 5.0 - 4 way with switch, USB 5V 2.1A, 1,5m White

  Art.nr: 1007459
  • 4 st strömuttag
  • Kabellängd: 1,5 meter
  • Överspänningsskydd
  • 2 st USB-portar
  • Platt kontakt
149:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson ELS 5.0 är en praktisk grendosa utrustad med fyra jordade strömuttag och två USB-portar för laddning av USB-drivna enheter. Med både strömuttag och USB-portar passar grenuttaget perfekt på ställen där du både behöver flera strömanslutningar samt laddar mobiltelefonen eller surfplattan. På baksidan av grendosan finner du två upphängningsbeslag som ger dig möjlighet att hänga upp dosan där du tycker att det passar.

Designad med en diskret strömbrytare helt i vitt blir dosan mer stilren och smälter bättre in i sin omgivning.

Överspänningsskydd

I samband med åskväder kan överspänning leda till att apparater anslutna till en grendosa går sönder. Denna grendosa är utrustad med ett överspänningsskydd som reglerar spänningen till anslutna apparater genom att försvaga eller helt kortsluta spänningar över det maximalt tillåtna spänningsvärdet. En enkel och billig lösning för att skydda dyr elektronik såsom TV, spelkonsol eller dator.

Två USB-portar för laddning

Grendosan är utrustad med två stycken USB-A-portar för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter som laddas via USB. Perfekt att använda vid skrivbordet eller under nattduksbordet för praktisk laddning. Anslut bara en USB-kabel som passar din enhet. USB-portarna har en sammanlagd styrka på 2.1 A.

Platt platsbesparande kontakt

Grendosans kontakt har en platt design vilket gör att kontakten tar minimalt med plats i vägguttaget. Det gör den perfekt för uttag bakom möbler eller på andra ställen där utrymmet är begränsat. Kontakten är dessutom utrustad med ett handtag, så att du enkelt kan dra ur den ur sitt uttag om du skulle vilja flytta på grendosan eller behöver byta strömuttag.