Andersson ELS 6.0 - 6 way with switch, Surge protection 1.5m - 6-vägs grendosa med överspänningsskydd för modem
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

6-vägs grendosa med överspänningsskydd för modem

Andersson ELS 6.0 - 6 way with switch, Surge protection 1.5m

  Art.nr: 1007469
  • 6 st strömuttag
  • Kabellängd: 1,5 meter
  • Överspänningsskydd för modem och router
  • 2 st USB-portar
299:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Andersson ELS 6.0 får du en 6-vägs grendosa som utöver sex stycken jordade strömuttag även har två USB-portar för laddning av USB-drivna enheter.
Med Ethernet-portarna kan du även skydda din elektronik från överspänning via nätverkskabeln.

Överspänningsskydd

I samband med åskväder kan överspänning leda till att apparater anslutna till en grendosa går sönder. Denna grendosa är utrustad med ett överspänningsskydd som reglerar spänningen till anslutna apparater genom att försvaga eller helt kortsluta spänningar över det maximalt tillåtna spänningsvärdet. En enkel och billig lösning för att skydda dyr elektronik såsom TV, spelkonsol eller dator.

Två USB-portar för laddning

Grendosan är utrustad med två stycken USB-A-portar för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter som laddas via USB. Perfekt att använda vid skrivbordet för praktisk laddning. Anslut bara en USB-kabel som passar din enhet. USB-portarna har en sammanlagd styrka på 1 A.

Ytterligare skydd för modem och router

Modem och router är två exempel på mycket utsatt elektronik när det kommer till överspänning. Åsknedslag i en telefonmast kan leda till att överspänningen skickas ut via ADSL-nätet. Om ditt modem är direkt anslutet till telefonjacket har det oftast förödande konsekvenser.

Genom att först ansluta nätverkskabeln till Ethernet-porten på grendosan och sedan vidare till modemet så slår överspänningsskyddet ifrån, innan spänningen når till modemet. Om du även vill förhöja din routers säkerhet kan du se till att kabeln från modemet till routern passerar genom grendosan.