6-vägs grendosa med överspänningsskydd för modem

Andersson ELS 6.0 - 6 way with switch, Surge protection 1.5m

  Art.nr: 1007469
 • 6 st strömuttag
 • Kabellängd: 1,5 meter
 • Överspänningsskydd för modem och router
 • 2 st USB-portar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Andersson ELS 6.0 får du en 6-vägs grendosa som utöver sex stycken jordade strömuttag även har två USB-portar för laddning av USB-drivna enheter.
Med Ethernet-portarna kan du även skydda din elektronik från överspänning via nätverkskabeln.

Överspänningsskydd

I samband med åskväder kan överspänning leda till att apparater anslutna till en grendosa går sönder. Denna grendosa är utrustad med ett överspänningsskydd som reglerar spänningen till anslutna apparater genom att försvaga eller helt kortsluta spänningar över det maximalt tillåtna spänningsvärdet. En enkel och billig lösning för att skydda dyr elektronik såsom TV, spelkonsol eller dator.

Två USB-portar för laddning

Grendosan är utrustad med två stycken USB-A-portar för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter som laddas via USB. Perfekt att använda vid skrivbordet för praktisk laddning. Anslut bara en USB-kabel som passar din enhet. USB-portarna har en sammanlagd styrka på 1 A.

Ytterligare skydd för modem och router

Modem och router är två exempel på mycket utsatt elektronik när det kommer till överspänning. Åsknedslag i en telefonmast kan leda till att överspänningen skickas ut via ADSL-nätet. Om ditt modem är direkt anslutet till telefonjacket har det oftast förödande konsekvenser.

Genom att först ansluta nätverkskabeln till Ethernet-porten på grendosan och sedan vidare till modemet så slår överspänningsskyddet ifrån, innan spänningen når till modemet. Om du även vill förhöja din routers säkerhet kan du se till att kabeln från modemet till routern passerar genom grendosan.

Titta även på

Master/slave-funktion

(4 st)
 • 6 st strömuttag
 • Kabellängd: 3 meter
 • Åsk/överspänningsskydd

399:-

Titta även på

Master/slave-funktion

(4 st)
 • 6 st strömuttag
 • Kabellängd: 3 meter
 • Åsk/överspänningsskydd

399:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1007469 Andersson Andersson ELS 6.0 - 6 way with switch, Surge protection 1.5m GES-055 Med Andersson ELS 6.0 får du en 6-vägs grendosa som utöver sex stycken jordade strömuttag även har två USB-portar för laddning av USB-drivna enheter.Med Ethernet-portarna kan du även skydda din elektronik från överspänning via nätverkskabeln. Överspänningsskydd I samband med åskväder kan överspänning leda till att apparater anslutna till en grendosa går sönder. Denna grendosa är utrustad med ett överspänningsskydd som reglerar spänningen till anslutna apparater genom att försvaga eller helt kortsluta spänningar över det maximalt tillåtna spänningsvärdet. En enkel och billig lösning för att skydda dyr elektronik såsom TV, spelkonsol eller dator. Två USB-portar för laddning Grendosan är utrustad med två stycken USB-A-portar för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter som laddas via USB. Perfekt att använda vid skrivbordet för praktisk laddning. Anslut bara en USB-kabel som passar din enhet. USB-portarna har en sammanlagd styrka på 1 A. Ytterligare skydd för modem och router Modem och router är två exempel på mycket utsatt elektronik när det kommer till överspänning. Åsknedslag i en telefonmast kan leda till att överspänningen skickas ut via ADSL-nätet. Om ditt modem är direkt anslutet till telefonjacket har det oftast förödande konsekvenser.Genom att först ansluta nätverkskabeln till Ethernet-porten på grendosan och sedan vidare till modemet så slår överspänningsskyddet ifrån, innan spänningen når till modemet. Om du även vill förhöja din routers säkerhet kan du se till att kabeln från modemet till routern passerar genom grendosan. Grenuttag 4 2 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Elartiklar
 3. Grenuttag