Andersson Extension lead 3-way grounded, USB, 2m - Grendosa med två USB-portar och platt kontakt
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Grendosa med två USB-portar och platt kontakt

Andersson Extension lead 3-way grounded, USB, 2m

  Art.nr: 1003915
  • 3 st strömuttag
  • Kabellängd: 2 meter
  • 2x USB-A (Totalt 2,1 A)
  • Platt kontakt
  • Belyst strömbrytare
129:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Extension Lead är en praktisk grendosa med platt kontakt som har tre stycken jordade strömuttag samt två USB-portar för laddning av USB-drivna enheter.  Använd grendosan för att utöka anslutningsmöjligheterna i hemmet. Med både strömuttag och USB-portar passar grenuttaget perfekt på ställen där du både behöver flera strömanslutningar samt laddar mobiltelefonen eller surfplattan. Grendosan har två meter lång kabel och en belyst strömbrytare för att snabbt och lätt bryta strömmen till kontakterna.

Två USB-portar för laddning

Grendosan är utrustad med två stycken USB-A-portar för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter som laddas via USB. Perfekt att ha använda vid skrivbordet eller under nattduksbordet för praktisk laddning. Anslut bara en USB-kabel som passar din enhet. USB-portarna har en sammanlagd styrka på 2.1 A.

Platt platsbesparande kontakt

Grendosans kontakt har en platt design vilket gör att kontakten tar minimalt med plats i vägguttaget vilket gör den perfekt för uttag bakom möbler eller på andra ställen där utrymmet är begränsat.