Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Grendosa i minimalistisk design med tre uttag

Andersson Extension lead 3-way grounded, white, textile cable, 2m

  Art.nr: 1003912
  • 3 st strömuttag
  • Kabellängd: 2 meter
  • Stilren grendosa med vit textilkabel
  • Jordad
  • Effekt: 3500 W

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Extension Lead är en snyggt designad grendosa med runda hörn som utökar anslutningsmöjligheterna i hemmet. Grenuttaget har en två meter lång kabel med en diameter på 0,95 cm i vit textil och tre jordade strömuttag.

Använd grendosan för att utöka anslutningsmöjligheterna bakom Tv-möbeln i vardagsrummet, vid laddstationen, i köket eller under skrivbordet i barnens rum.

Med en kabellängd på två meter passar grendosan perfekt på ställen där det är långt till närmaste eluttag. Med sin platsbesparande design får grendosan enkelt plats även där det är ont om utrymme.

Andersson Extension Lead 3-way
1003912 Andersson Andersson Extension lead 3-way grounded, white, textile cable, 2m ODL-159 Andersson Extension Lead är en snyggt designad grendosa med runda hörn som utökar anslutningsmöjligheterna i hemmet. Grenuttaget har en två meter lång kabel med en diameter på 0,95 cm i vit textil och tre jordade strömuttag. Använd grendosan för att utöka anslutningsmöjligheterna bakom Tv-möbeln i vardagsrummet, vid laddstationen, i köket eller under skrivbordet i barnens rum.Med en kabellängd på två meter passar grendosan perfekt på ställen där det är långt till närmaste eluttag. Med sin platsbesparande design får grendosan enkelt plats även där det är ont om utrymme. Grenuttag 4,6 5 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Elartiklar
  3. Grenuttag