Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ladda i soffläge med praktiskt grenuttag

Andersson SAS 1.0 - Sofa socket

  Art.nr: 1003989
 • 1 st strömuttag + 2x USB-A
 • Kabellängd: 3 meter
 • Ladda dina enheter i soffan
 • Platt, platsbesparande kontakt
 • Effekt: 3500 W

Andra alternativ för dig

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Andersson SAS 1.0 Sofa Socket kan du få effektiv laddning av dina enheter i soffan. Grenuttaget är speciellt anpassad för placering i soffan eller fåtöljen och genom sin kompakta design samt en tre meter lång kabel får du möjligheten att ladda dina enheter på precis det stället du vill ladda dem. 

SAS 1.0 har två USB-A-portar med en total uteffekt på 2,4 A samt ett strömuttag, grenuttaget har en total effekt på 3500 W.

Andersson SAS 1.0 - Ladda i soffläge med praktiskt grenuttag

Två USB-portar för laddning

Andersson SAS 1.0 är utrustad med två stycken USB-A-portar som du kan använda för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter som laddas via USB. 

USB-portarna har en sammanlagd uteffekt på 2,4 A vilket ger dig tillräckligt med styrka för att ladda två mobiltelefoner samtidigt eller en surfplatta. Dessutom har grenuttaget ett strömuttag där du kan ansluta mediaspelare eller andra strömenheter.

Andersson SAS 1.0 - Ladda i soffläge med praktiskt grenuttag

Tre meter lång kabel med platt kontakt

Med en tre meter kabel får du tillräckligt med sladd för att kunna placera grendosan överallt i soffan för total rörelsefrihet. Grendosan har även en platt kontakt vilket gör att den passar även i eluttag där det är ont om utrymme.

Andersson SAS 1.0 - Ladda i soffläge med praktiskt grenuttag

Specifikationer Andersson SAS 1.0:

 • Effekt: 3500 W
 • Ett strömuttag
 • 2x USB-A (Total uteffekt: 2,4 A)
 • Kabellängd: 3 meter
 • Dimensioner: 145 x 120 x 52 mm
 • Vikt: 569 gram
 • CE-märkt
1003989 1003989 Andersson Andersson SAS 1.0 - Sofa socket VN-SF01 Med Andersson SAS 1.0 Sofa Socket kan du få effektiv laddning av dina enheter i soffan. Grenuttaget är speciellt anpassad för placering i soffan eller fåtöljen och genom sin kompakta design samt en tre meter lång kabel får du möjligheten att ladda dina enheter på precis det stället du vill ladda dem.  SAS 1.0 har två USB-A-portar med en total uteffekt på 2,4 A samt ett strömuttag, grenuttaget har en total effekt på 3500 W. Två USB-portar för laddning Andersson SAS 1.0 är utrustad med två stycken USB-A-portar som du kan använda för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter som laddas via USB.  USB-portarna har en sammanlagd uteffekt på 2,4 A vilket ger dig tillräckligt med styrka för att ladda två mobiltelefoner samtidigt eller en surfplatta. Dessutom har grenuttaget ett strömuttag där du kan ansluta mediaspelare eller andra strömenheter. Tre meter lång kabel med platt kontakt Med en tre meter kabel får du tillräckligt med sladd för att kunna placera grendosan överallt i soffan för total rörelsefrihet. Grendosan har även en platt kontakt vilket gör att den passar även i eluttag där det är ont om utrymme. Specifikationer Andersson SAS 1.0: Effekt: 3500 WEtt strömuttag2x USB-A (Total uteffekt: 2,4 A)Kabellängd: 3 meterDimensioner: 145 x 120 x 52 mmVikt: 569 gramCE-märkt Grenuttag 4,6 9 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Elartiklar
 3. Grenuttag