Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vägguttag med överspänningsskydd och USB-anslutning

Belkin BSV103vf

  Art.nr: 209423
 • 1-vägs vägguttag
 • 2x USB-A 2,4 A
 • Garanti för alla dina inkopplade prylar
 • Skydda din elektronik mot blixtnedslag
 • Förhindra dataförlust

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda din elektronik mot blixtnedslag

En allt för vanlig orsak till skador på elektronik samt förlust av data är strömproblem eller blixtnedslag, vilket inte täcks av den vanliga produktgarantin. Skydda dina elektriska prylar med detta 1-vägs vägguttag med USB-anslutning 2,4 A) för snabb laddning av surfplattor och telefoner

Vägguttaget motverkar störningar och förlänger livslängden av dina produkter. Ett smidigt strömskydd perfekt för datorer, TV, skrivare, telefoner, hushållsmaskiner och annan hemelektronik. Med huvudströmbrytaren bryter du strömmen till alla uttag samtidigt vilket innebär att du slipper slå av varje apparat för sig. En indikator ger information om att överspänningsskyddet fungerar korrekt.

Garanti för dina inkopplade prylar

Belkin erbjuder en av dom bästa garantierna när det kommer till vägguttag med överspänningsskydd. "Belkin Connected Equipment Warranty" täcker all utrustning som blivit skadad när den varit korrekt inkopplad i grendosan.

Om du vill läsa mer om hur du går tillväga för att ta del av garantin följer du länken här.

Titta även på

Master/slave-funktion

(3 st)
 • 6 st strömuttag
 • Kabellängd: 3 meter
 • Åsk/överspänningsskydd

399:-

Titta även på

Master/slave-funktion

(3 st)
 • 6 st strömuttag
 • Kabellängd: 3 meter
 • Åsk/överspänningsskydd

399:-

209423 Belkin Belkin BSV103vf BSV103vf Skydda din elektronik mot blixtnedslagEn allt för vanlig orsak till skador på elektronik samt förlust av data är strömproblem eller blixtnedslag, vilket inte täcks av den vanliga produktgarantin. Skydda dina elektriska prylar med detta 1-vägs vägguttag med USB-anslutning 2,4 A) för snabb laddning av surfplattor och telefonerVägguttaget motverkar störningar och förlänger livslängden av dina produkter. Ett smidigt strömskydd perfekt för datorer, TV, skrivare, telefoner, hushållsmaskiner och annan hemelektronik. Med huvudströmbrytaren bryter du strömmen till alla uttag samtidigt vilket innebär att du slipper slå av varje apparat för sig. En indikator ger information om att överspänningsskyddet fungerar korrekt.Garanti för dina inkopplade prylarBelkin erbjuder en av dom bästa garantierna när det kommer till vägguttag med överspänningsskydd. "Belkin Connected Equipment Warranty" täcker all utrustning som blivit skadad när den varit korrekt inkopplad i grendosan.Om du vill läsa mer om hur du går tillväga för att ta del av garantin följer du länken här. Grenuttag 4,3 3 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Elartiklar
 3. Grenuttag