Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

3-vägs grendosa med överspänningsskydd

Brennenstuhl Överspänningsskydd 3väg 13500A

  Art.nr: 228198
  • 3 st strömuttag
  • Kabellängd: 1,5 meter
  • Belyst huvudbrytare
  • Åsk-/överspänningsskydd
  • Barnsäkert petskydd

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Grenuttag med inbyggt överspänningsskydd skyddar dina apparater från att bli skadade av spänningsrusningar från elnätet, t.ex. som en följd av blixtnedslag. En enkel och billig lösning för att skydda dyr elektronik som TV, spelkonsol eller dator. Grendosan har 3 jordade eluttag med barnsäkert petskydd.

Försäkringsskydd för anslutna apparater

Brennenstuhl garanterar överspänningsskyddsadapterns egenskaper enligt de tekniska data som visas på respektive produkts typskylt. Brennenstuhl ombesörjer reparationer och byten av utrustning som varit direkt ansluten till överspänningsskyddadaptern vilka bevisligen skadats p.g.a. överspänning under förutsättning att överspänningsskyddsadaptern använts enligt instruktionerna under följande förhållanden: Det måste kunna visas att skadan kan spåras tillbaka till att den beskrivna skyddsfunktionen trots tekniska uppgifter inte fungerat. För detta finns ett försäkringsskydd för person och sakskador inom ramen för Brennenstuhls produktansvar upp till 5 miljoner Euro.

228198 228198 Brennenstuhl Brennenstuhl Överspänningsskydd 3väg 13500A 1158810315 Grenuttag med inbyggt överspänningsskydd skyddar dina apparater från att bli skadade av spänningsrusningar från elnätet, t.ex. som en följd av blixtnedslag. En enkel och billig lösning för att skydda dyr elektronik som TV, spelkonsol eller dator. Grendosan har 3 jordade eluttag med barnsäkert petskydd. Försäkringsskydd för anslutna apparater Brennenstuhl garanterar överspänningsskyddsadapterns egenskaper enligt de tekniska data som visas på respektive produkts typskylt. Brennenstuhl ombesörjer reparationer och byten av utrustning som varit direkt ansluten till överspänningsskyddadaptern vilka bevisligen skadats p.g.a. överspänning under förutsättning att överspänningsskyddsadaptern använts enligt instruktionerna under följande förhållanden: Det måste kunna visas att skadan kan spåras tillbaka till att den beskrivna skyddsfunktionen trots tekniska uppgifter inte fungerat. För detta finns ett försäkringsskydd för person och sakskador inom ramen för Brennenstuhls produktansvar upp till 5 miljoner Euro. Grenuttag 4,6 9 159 SEK 159 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Elartiklar
  3. Grenuttag