Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Pop-up-grendosa för bänkskivor

Brennenstuhl Tower Power 3väg

  Art.nr: 239641
  • 3 st strömuttag
  • Kabellängd: 2 meter
  • Perfekt för kontor, kök och verkstad
  • 60 mm håldiameter
  • Konstruktion i aluminium

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Brennenstuhl Tower Prower är ett utdragbart bänkuttag som spänns fast med en spännring på undersidan av bänkskivan. Det gör att du får en 3-väg grendosa som skjuts in helt och hållet i bordet när du inte använder det. Den slimmade och robusta aluminiumkonstruktionen är försedd med strömindikator och installeras snabbt och enkelt med en 60 mm håldiameter i jämnhöjd med bänkskivan. Bänkskivans tjocklek kan inte överstiga 4,5 cm för att få en bra installation. Kabellängden till enheten är totalt två meter. 

239641 239641 Brennenstuhl Brennenstuhl Tower Power 3väg 1396200003 Brennenstuhl Tower Prower är ett utdragbart bänkuttag som spänns fast med en spännring på undersidan av bänkskivan. Det gör att du får en 3-väg grendosa som skjuts in helt och hållet i bordet när du inte använder det. Den slimmade och robusta aluminiumkonstruktionen är försedd med strömindikator och installeras snabbt och enkelt med en 60 mm håldiameter i jämnhöjd med bänkskivan. Bänkskivans tjocklek kan inte överstiga 4,5 cm för att få en bra installation. Kabellängden till enheten är totalt två meter.  Grenuttag 4,6 7 249 SEK 249 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Elartiklar
  3. Grenuttag