Grendosa med tre stycken uttag och strömbrytare

ON Extension lead 3-way grounded with switch, 3m

  Art.nr: 1003908
  • 3 st strömuttag
  • Kabellängd: 3 meter
  • Belyst strömbrytare
  • Jordad
  • Effekt: 3500 W

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ON Extension Lead är en praktisk grendosa med tre stycken jordade uttag och med en sladdlängd på tre meter. Grendosan har en smidig belyst strömbrytare där du enkelt kan slå på och av strömmen till grenuttaget.

Använd grenuttaget för att skapa plats för extra strömkontakter i hemmet, perfekt för att placera under skrivbordet, bakom TV-möbeln eller för att utöka vägguttaget i köket för att få plats med kaffekokare och övriga köksmaskiner. Med en tre meter lång kabel passar grendosan utmärkt för strömförsörjning när det är långt till närmsta eluttag.

ON Extension Lead 3-way
1003908 ON ON Extension lead 3-way grounded with switch, 3m HKX-3C ON Extension Lead är en praktisk grendosa med tre stycken jordade uttag och med en sladdlängd på tre meter. Grendosan har en smidig belyst strömbrytare där du enkelt kan slå på och av strömmen till grenuttaget. Använd grenuttaget för att skapa plats för extra strömkontakter i hemmet, perfekt för att placera under skrivbordet, bakom TV-möbeln eller för att utöka vägguttaget i köket för att få plats med kaffekokare och övriga köksmaskiner. Med en tre meter lång kabel passar grendosan utmärkt för strömförsörjning när det är långt till närmsta eluttag. Grenuttag 5 5 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Elartiklar
  3. Grenuttag