Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ON Extension Lead är en praktisk grendosa med sex stycken jordade uttag och med en sladdlängd på tre meter. Grendosan har en smidig belyst strömbrytare där du enkelt kan slå på och av strömmen till grenuttaget för att spara ström.

Placera grendosan under Tv-bänken och anslut TV, hemmabio, högtalare och mediaspelare i samma grenuttag eller använd grenuttaget under skrivbordet och få tillräckligt med anslutningsmöjligheter för dator, skärmar, belysning samt laddningsmöjligheter för dina enheter.

Med en kabellängd på tre meter passar grendosan utmärkt för strömförsörjning när det är långt till närmsta uttag. Med den belysta strömbrytaren stänger du lätt av strömtillförseln till alla kontakter med ett enda tryck.

Titta även på

(0 st)
  • 6 st strömuttag
  • Kabellängd: 1,5 meter
  • Platt kontakt

179:-

Titta även på

(0 st)
  • 6 st strömuttag
  • Kabellängd: 1,5 meter
  • Platt kontakt

179:-

ON ON Extension lead 6-way grounded with switch, 3m HKX-6C ON Extension Lead är en praktisk grendosa med sex stycken jordade uttag och med en sladdlängd på tre meter. Grendosan har en smidig belyst strömbrytare där du enkelt kan slå på och av strömmen till grenuttaget för att spara ström. Placera grendosan under Tv-bänken och anslut TV, hemmabio, högtalare och mediaspelare i samma grenuttag eller använd grenuttaget under skrivbordet och få tillräckligt med anslutningsmöjligheter för dator, skärmar, belysning samt laddningsmöjligheter för dina enheter.Med en kabellängd på tre meter passar grendosan utmärkt för strömförsörjning när det är långt till närmsta uttag. Med den belysta strömbrytaren stänger du lätt av strömtillförseln till alla kontakter med ett enda tryck. Grenuttag 2,5 2 59 SEK 59 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Elartiklar
  3. Grenuttag