Grendosa med sex stycken uttag och strömbrytare

ON Extension lead 6-way grounded with switch, 3m

  Art.nr: 1003910
  • 6 st strömuttag
  • Kabellängd: 3 meter
  • Belyst strömbrytare
  • Jordad
  • Effekt: 3500 W

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ON Extension Lead är en praktisk grendosa med sex stycken jordade uttag och med en sladdlängd på tre meter. Grendosan har en smidig belyst strömbrytare där du enkelt kan slå på och av strömmen till grenuttaget för att spara ström.

Placera grendosan under Tv-bänken och anslut TV, hemmabio, högtalare och mediaspelare i samma grenuttag eller använd grenuttaget under skrivbordet och få tillräckligt med anslutningsmöjligheter för dator, skärmar, belysning samt laddningsmöjligheter för dina enheter.

Med en kabellängd på tre meter passar grendosan utmärkt för strömförsörjning när det är långt till närmsta uttag. Med den belysta strömbrytaren stänger du lätt av strömtillförseln till alla kontakter med ett enda tryck.

1003910 ON ON Extension lead 6-way grounded with switch, 3m HKX-6C ON Extension Lead är en praktisk grendosa med sex stycken jordade uttag och med en sladdlängd på tre meter. Grendosan har en smidig belyst strömbrytare där du enkelt kan slå på och av strömmen till grenuttaget för att spara ström. Placera grendosan under Tv-bänken och anslut TV, hemmabio, högtalare och mediaspelare i samma grenuttag eller använd grenuttaget under skrivbordet och få tillräckligt med anslutningsmöjligheter för dator, skärmar, belysning samt laddningsmöjligheter för dina enheter.Med en kabellängd på tre meter passar grendosan utmärkt för strömförsörjning när det är långt till närmsta uttag. Med den belysta strömbrytaren stänger du lätt av strömtillförseln till alla kontakter med ett enda tryck. Grenuttag 3,3 3 59 SEK 59 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Elartiklar
  3. Grenuttag