Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Andra alternativ för dig

Andra smarta grenproppslösningar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ON Splitter Plug är en enkel och prisvärd lösning för att skapa plats för fler strömkontakter i hemmet. Grenproppen är utrustad med två stycken jordade uttag, perfekt för att utöka vägguttaget i vardagsrummet eller i köket för att få möjligheten till inkoppling av fler kontakter.

Grenuttagets kompakta design gör den väldig användbar för eluttag där det är ont om utrymme. Grenproppen har jordad stickkontakt och en effekt på 3500 W.

ON ON Splitter plug 2-way, grounded EU ODL-EBX-8A ON Splitter Plug är en enkel och prisvärd lösning för att skapa plats för fler strömkontakter i hemmet. Grenproppen är utrustad med två stycken jordade uttag, perfekt för att utöka vägguttaget i vardagsrummet eller i köket för att få möjligheten till inkoppling av fler kontakter. Grenuttagets kompakta design gör den väldig användbar för eluttag där det är ont om utrymme. Grenproppen har jordad stickkontakt och en effekt på 3500 W. Grenuttag 4,3 3 19 SEK 19 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Elartiklar
  3. Grenuttag