Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Grendosa från Supra med 3-vägs åsk/överspänningsskydd!

SUPRA MD-06EU/SP MK3

  Art.nr: 173312
  • Åsk/Överspänningsskydd
  • Plats för 6 stickkontakter
  • 3-vägs och jordad
  • Skärmad i aluminium
  • Tillverkad i Sverige

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Supra MD-06EU/SP

Svensktillverkat åsk- och överspänningsskydd som skyddar alla 3 vägarna: fas till jord, nolla till jord, samt fas till nolla.

Skärmad i aluminium
Grendosan är helt avskärmad från elektriskt störfält genom sitt aluminium- chassi. Chassit är ledande och leder störningarna vidare till jord. För att grendosans skärmande egenskaper skall fungera, måste den vara ansluten med en jordad elkabel.. Bottenplattan har 6 stycken hål borrade för att man enkelt ska kunna skruva fast skyddet på en vägg.
 

Tips! Glöm inte att köpa strömkabel. Vi rekommenderar Supra strömkabel!
 

Utrustad med NIF
(Non-Intrusive Filtering) ett specialdesignat transientfilter (av mildare typ) som bromsar ledningsbundna störningar, utan att påverka förstärkarens transientegenskaper. Filtret är godkänt och testat av Ben Duncan Research i England.

SUPRA SUPRA MD-06EU/SP MK3 3024000030 Supra MD-06EU/SPSvensktillverkat åsk- och överspänningsskydd som skyddar alla 3 vägarna: fas till jord, nolla till jord, samt fas till nolla.Skärmad i aluminiumGrendosan är helt avskärmad från elektriskt störfält genom sitt aluminium- chassi. Chassit är ledande och leder störningarna vidare till jord. För att grendosans skärmande egenskaper skall fungera, måste den vara ansluten med en jordad elkabel.. Bottenplattan har 6 stycken hål borrade för att man enkelt ska kunna skruva fast skyddet på en vägg.  Tips! Glöm inte att köpa strömkabel. Vi rekommenderar Supra strömkabel!  Utrustad med NIF(Non-Intrusive Filtering) ett specialdesignat transientfilter (av mildare typ) som bromsar ledningsbundna störningar, utan att påverka förstärkarens transientegenskaper. Filtret är godkänt och testat av Ben Duncan Research i England. Grenuttag 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Hem & Hushåll
  2. Elartiklar
  3. Grenuttag