Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Grendosa från Supra med 3-vägs åsk/överspänningsskydd!

SUPRA MD-06EU/SP MK3

  Art.nr: 173312
  • Åsk/Överspänningsskydd
  • Plats för 6 stickkontakter
  • 3-vägs och jordad
  • Skärmad i aluminium
  • Tillverkad i Sverige

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Supra MD-06EU/SP

Svensktillverkat åsk- och överspänningsskydd som skyddar alla 3 vägarna: fas till jord, nolla till jord, samt fas till nolla.

Skärmad i aluminium
Grendosan är helt avskärmad från elektriskt störfält genom sitt aluminium- chassi. Chassit är ledande och leder störningarna vidare till jord. För att grendosans skärmande egenskaper skall fungera, måste den vara ansluten med en jordad elkabel.. Bottenplattan har 6 stycken hål borrade för att man enkelt ska kunna skruva fast skyddet på en vägg.
 

Tips! Glöm inte att köpa strömkabel. Vi rekommenderar Supra strömkabel!
 

Utrustad med NIF
(Non-Intrusive Filtering) ett specialdesignat transientfilter (av mildare typ) som bromsar ledningsbundna störningar, utan att påverka förstärkarens transientegenskaper. Filtret är godkänt och testat av Ben Duncan Research i England.

SUPRA SUPRA MD-06EU/SP MK3 3024000030 Supra MD-06EU/SPSvensktillverkat åsk- och överspänningsskydd som skyddar alla 3 vägarna: fas till jord, nolla till jord, samt fas till nolla.Skärmad i aluminiumGrendosan är helt avskärmad från elektriskt störfält genom sitt aluminium- chassi. Chassit är ledande och leder störningarna vidare till jord. För att grendosans skärmande egenskaper skall fungera, måste den vara ansluten med en jordad elkabel.. Bottenplattan har 6 stycken hål borrade för att man enkelt ska kunna skruva fast skyddet på en vägg.  Tips! Glöm inte att köpa strömkabel. Vi rekommenderar Supra strömkabel!  Utrustad med NIF(Non-Intrusive Filtering) ett specialdesignat transientfilter (av mildare typ) som bromsar ledningsbundna störningar, utan att påverka förstärkarens transientegenskaper. Filtret är godkänt och testat av Ben Duncan Research i England. Grenuttag 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Elartiklar
  3. Grenuttag