Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson PRB är en powerbank som är mindre än de flesta smartphones men kraftfull nog att ladda upp batteriet på den 1-2 gånger. Perfekt att ha liggande i fickan eller väskan för att kunna nödladda mobilen när batteriet är riktigt lågt. PRB 1.2 powerbank har en kapacitet på 4000 mAh och en USB-port med output på 2 A som ger snabbare laddning.
Det medföljer en microUSB-kabel i förpackningen som kan användas både för laddning av powerbanken samt för att ladda din smartphone med microUSB-uttag.

Andersson PRB 1.2 Powerbank

Varför behöver jag en powerbank?

Vi känner nog alla igen oss i problemet när plötsligt batterinivån på mobiltelefonen har sjunkit till kritiskt låg precis innan vi ska åka iväg. Att stå utan möjligheten att ringa eller kolla när din buss åker eller använda dig av parkeringsappen kan orsaka både frustration, irritation och problem. En powerbank är lösningen på det hela, eftersom en fulladdad sådan ger dig möjlighet att ladda din mobil medan du går till bussen, när du cyklar till träningen eller ska sova i tält över helgen. Ja, var du än är helt enkelt!

Specifikationer

 • Kapacitet: 4000 mAh
 • Utgångsström: 5 V / 2.1 A
 • Uppladdning: MicroUSB
 • Dimensioner: 66 x 8 x 113 mm
 • Vikt: 100 gram

I förpackningen

 • Powerbank
 • MicroUSB-kabel till USB A 
 • Manual
Andersson Andersson PRB 1.2 4000 mAh 2A Blue Andersson PRB är en powerbank som är mindre än de flesta smartphones men kraftfull nog att ladda upp batteriet på den 1-2 gånger. Perfekt att ha liggande i fickan eller väskan för att kunna nödladda mobilen när batteriet är riktigt lågt. PRB 1.2 powerbank har en kapacitet på 4000 mAh och en USB-port med output på 2 A som ger snabbare laddning.Det medföljer en microUSB-kabel i förpackningen som kan användas både för laddning av powerbanken samt för att ladda din smartphone med microUSB-uttag. Varför behöver jag en powerbank? Vi känner nog alla igen oss i problemet när plötsligt batterinivån på mobiltelefonen har sjunkit till kritiskt låg precis innan vi ska åka iväg. Att stå utan möjligheten att ringa eller kolla när din buss åker eller använda dig av parkeringsappen kan orsaka både frustration, irritation och problem. En powerbank är lösningen på det hela, eftersom en fulladdad sådan ger dig möjlighet att ladda din mobil medan du går till bussen, när du cyklar till träningen eller ska sova i tält över helgen. Ja, var du än är helt enkelt! Specifikationer Kapacitet: 4000 mAhUtgångsström: 5 V / 2.1 AUppladdning: MicroUSBDimensioner: 66 x 8 x 113 mmVikt: 100 gram I förpackningen PowerbankMicroUSB-kabel till USB A Manual Powerbank 4,3 9 49 SEK 49 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Elartiklar
 3. Powerbank