Andersson PRB 2.2 Wireless 10.000 mAh - Kraftfull och trådlös powerbank med Qi-laddning
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull och trådlös powerbank med Qi-laddning

Andersson PRB 2.2 Wireless 10.000 mAh

  Art.nr: 1006666
 • 10 000 mAh
 • Total output: 3 A
 • Trådlös laddning 5 W och 2x USB-A
 • LED-display
 • Ladda powerbanken med Lightning eller Micro-USB
199:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson PRB 2.2 Wireless 10.000 mAh är en kraftfull och slimmad powerbank som du kan använda för att trådlöst ladda din smartphone. Placera din Qi-kompatibla mobiltelefon på laddningsytan och njut av smidig laddning. Med en kapacitet på 10 000 mAh kan du ladda din enhet flera gånger på en och samma laddning. 

Utöver den trådlösa laddningsytan är Andersson PRB 2.2 utrustad en tydlig LED-display som visar batteriets kapacitet samt två USB-uttag som du kan låna ut till en kompis eller för att ladda din surfplatta, smartklocka eller dina hörlurar. Powerbanken har en total output på 3 A och laddas antingen upp med en Lightning-kabel eller en Micro-USB-kabel. USB-kabel medföljer inte. 

Kraftfull powerbank med Qi-laddning och 2 USB-portar

Ladda din mobiltelefon trådlöst

Med en powerbank med stöd för Qi-laddning kan du ladda din smartphone helt utan sladd. Powerbankens trådlösa laddare har en effekt på 5 W och är kompatibel med alla mobiltelefoner som har stöd för Qi-laddning.

Andersson PRB 2.2 har en slimmad design och har samma form och storlek som en normalstor smartphone vilket gör att du bekvämt kan hålla i både mobil och powerbank under laddning - perfekt om du behöver lite extra batteri för att se färdigt filmen eller spela klart spelet.

Ladda upp till tre enheter samtidigt

Powerbanken har en batterikapacitet på 10 000 mAh och en total output på 3 A. Med en kapacitet på 10 000 mAh får du möjlighet att ladda din mobiltelefon 3-5 gånger på en laddning eller dela med dig av batteriet med hjälp av powerbankens två USB-A-portar. 

Perfekt när du behöver ladda din jobbmobil. surfplatta eller om kompisen också behöver ladda samtidigt som du laddar trådlöst.

Kraftfull powerbank med Qi-laddning och 2 USB-portar

Laddas med både Lightning och Micro-USB

Andersson PRB 2.2 Wireless kan laddas upp med antingen en Lightning-kabel eller en Micro-USB-kabel vilket för att du kan använda samma laddkabel till powerbanken som du har till din iPhone. 

LED-display

Tydlig LED-display

Powerbanken är utrustad med en tydlig LED-display som visar hur mycket batteri det är kvar. Vill du kontrollera batterinivån är det bara att trycka på knappen som finns på sidan av powerbanken.

Qi-laddning

Qi-laddning

Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och har fått ge namn till helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S6, S7, S8, S9 och S10, Note9, iPhone 8, 8 Plus och X, XR, XS och XS Max.

Fungerar med mobilskal

Du kan ladda din telefon trådlöst även om du använder skal på den. Mobilskalen ska vara gjorda av plast, silikon och andra gummiliknande material. Skal av metall kan dock påverka trådlös laddning och bör inte användas på powerbanken.

Varför behöver jag en powerbank?

Det känns alltid som att batteriet på mobiltelefonen tar slut vid fel tillfälle, på bussen när du ska visa din biljett, när det är dags att använda parkerings-appen eller vid resor när det är för långt mellan eluttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller väskan får du möjligheten att ladda din mobil när du som bäst behöver den.

Egenskaper Andersson PRB 2.2 Wireless 10.000 mAh

 • Kapacitet: 10 000 mAh, 3,7V, 37 Wh
 • Batterityp: Li-polymer
 • Utgångar:
  1x trådlös, 2x USB-A-utgång
 • Output:
  Trådlös: 5 W
  USB-A 2 A och 1 A
 • Input:
  Micro-USB, DC 5V 2A
  Lightning: DC 5V 1A
 • LED-display
 • Smart output
 • UN 38.3 Flygplanssäker
 • Dimensioner: 147 x 69 x 16 mm
 • Vikt: 218 gram
 • Finns i förpackningen:
  Powerbank, användarmanual
Kraftfull powerbank med Qi-laddning och 2 USB-portar